Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Filmová okamžitě ale seriál teda ani ťuk a snažil jsem se na to jít kolem a kolem... Nějaká nápověda? Tuším, že to nebude tak polopatické ale víc metaforické nebo prostě přenesené...
ako tak čítam, filmová vám dnes nerobí problém, ale seriálová áno... Ja naopak, seriál hned, ale film netuším..ak niekto poradí, budem vdačná :)
do te´d bylo všechno jednodduchý, ale ten dnešní seriál? co to má být? googlím jak šílená, ale pořád mě nic nenapadá... nějaká nápověda by byla?
Zatím mi to docela jde 🙂 Uvidím co budu říkat později. Jen ta první filmová hádanka tak mi nějak nedochází. Tak kdyby se našla dobrá duše která by mě nakopla správným směrem bych byla moc vděčná. 🙂
Seriál ľahký, film chvíľu trval, kým mi z toho vyšlo niečo zmysluplné :)
Dneska lehké obě dvě...
Mohl by mě, prosím, někdo nasměrovat v dnešní hádance. Předem děkuji.
Film rychlovka, u seriálu jsem šel zbytečně složitě, tak tam naběhla nějaká ta minutka navíc :D
Jo dneska by to šlo oboje hned, sakra letos je to zatím nějak podezřele lehké, bojím bojím víkendu