Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Popineta napsal(a):
Největší problém s dnešní hadankou byl uvědomit si jestli je to znaménko holky nabo kluka :))) asi bych řekla ze už jsem taky unavená
Tak v tomhle jediném mám jasno :D.
andromache napsal(a):
Tak v tomhle jediném mám jasno :D.
Tak to už si to vyřešil. Skoro. :D
Hm, vím co ten znak znamená. Myslím si, že je mi jasné, co na obrázku vidím, ale nějak nejsem schopná to poskládat dohromady dneska :D Asi se na to půjdu vyspat :)
Katschaba napsal(a):
Hm, vím co ten znak znamená. Myslím si, že je mi jasné, co na obrázku vidím, ale nějak nejsem schopná to poskládat dohromady dneska :D Asi se na to půjdu vyspat :)
Ano, mám to stejně :D. Takže ano, možná z půlky vyřešeno, ale ta druhá (dost podstatná :D) půlka mi chybí :D.
Tak filmová mi dala celkem zabrat, musela jsem googlit a zapojit mozek. Ale dala jsem a pořád jedu šňůru, že letos vše bez nápovědy, hurá. :)
Hmm, tak nic, dívka, žena, holka? :D. Ráno moudřejší večera? Snad :D
Aspoň že film mám :-). Můj relativně oblíbený :-). Ale na ten seriál asi nepřijdu :(
Letos mě ty hádanky fakt baví :) Škoda, že už bude jenom jedna.
Katschaba napsal(a):
Taky jsem si říkala, ale pak mě napadla ještě jedna možnost a je to (spoiler: "mladá žena")