Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dnes obe v pohode, hneď vyriešené :)
Ať na to koukám, jak koukám, jsem pořád vedle jak ta jedle. Nemohl by mě, prosím, někdo nasměrovat u 3. a dnešní hádanky.
Předem děkuji.
Romca1 napsal(a):
Dnes obe veľmi rýchlo, ten rozcestník veľmi pobavil :)
Ten mi zbyl z loni. Mi přišlo moc těžký, ale letos vám věřím. :D
Tak dneska to šlo ani nevím pořádně jak, film mě malinko potrápil ale nakonec hotovo. Těším se na další 😍🙂
Prosím prosím malou nápovědu pro dnešní den... trapím se s tím od rana a nedá mi to a nemuzu nic dělat :D
Tak obě dnešní na první dobrou, ale 3.12. ne a ne na to přijít? Pošlete mi prosím někdo nápovědu. Díky.
Tak, u seriálů jsem zatím překvapena, jak mi jdou. Sice ne na první pokus, ale dávám až se divím. Ale u filmů je to bída tedy. Nemám včerejší ani dnešní. :D
Edit: Mám zatím jak seriály i filmy. U filmů děkuji všem, kteří pomohli. :) Jinak, pokud chcete, ozvěte se, taky ráda pomohu :)
To som čakal išlo to na začiatku príliš ľahko a teraz som narazil už od rána som totálne prispatý a nič ma nenapáda minul som 5 pokusov a nič .
Tento rok prví krát žiadam o nakopnutie :-))
Ďakujem už to mám stále som sa točil okolo toho slova a nie to správne tam dať, ako som písal že som totálne prispatý dnes my to vôbec nemyslí :-))
Zatím od začátku bez velkých záseků :) Kdo bude chtít poradit pište