Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2020

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
23. 12. 2020 / 00:21:12 (před 3 roky)
off

Super ♥️a zase rok čekání 🤗

Jenny
Janička Šunčička
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
23. 12. 2020 / 00:24:02 (před 3 roky)
off

Né, taky jsem se nachytala. Letos 2x u podobných názvů jinak bych měla všechno na první pokus. Moc moc děkuji autorům za kalendář bylo to SUPER jako každý rok. Hezké Vánoce.

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 12. 2020 / 00:25:04
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 12. 2020 / 00:24:27 (před 3 roky)
off

Tak, velké UF, protože mám všechny seriály. Letos poprvé, z toho jsem dostala tři rady od Vás, jinak sama jsem si na to přišla (přiznám, dívala jsem se i na minulé ročníky, abych tak nějak věděla, jak na to. :D ). Moc super a bavilo mě to strašně moc. Těším se zase až za rok. :)

Tvůrcům těchto kalendářů, smekám klobouk, že to dokáží tak dokonale vymyslet a i dokázat mi zamotat hlavu dokonale, že po vyřešení hádanky jsem byla zralá si nafackovat (naštěstí to dopadlo tak, že jsem si dala čokoládu :D ).

Jinak, sice Štědrý den je až zítra, ale i tak přeji Šťastné a Veselé Vánoce všem, co tu jste. :)

Janey T.
F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
23. 12. 2020 / 00:28:16 (před 3 roky)
off

Dnešní filmová je tedy výživná, nějaké rady, kde vůbec začít? Nějak ani nemůžu najít slovo, kde bych mohl odstranit to KA :D

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
23. 12. 2020 / 00:28:29 (před 3 roky)
off

Tak nakonec snad nejlehci hadanka vsech dob 😂😂😂 docela me rozesmala 😁😁😁 je skoda, ze je uz konec :( snaha o perfektni skore sice byla, ale zase me hadanky prelstily :) dobra prace! Tak zase za rok a krasne a klidne Vanoce a stastny Novy rok! 🥰☺️

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
23. 12. 2020 / 00:54:07 (před 3 roky)
off

Tak závěrečná seriálová lahůdkově lehká :-). Tak se mi to líbí :D. Filmová naprosto netuším takže.. Ale ty filmové až tak nehrotím, o seriálové mi jde víc :-). A jsem ráda, že už je KONEC :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
23. 12. 2020 / 00:54:58 (před 3 roky)
off

Seriál lehoučký a na film se jdu vyspat (snad to pomůže, letos poprvé vůbec netuším, kde začít) ;)

Moloch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
23. 12. 2020 / 00:57:03 (před 3 roky)
off

Tak poslední hádanka tohoto roku vyřešena, moc děkuji tvůrcům za jejich hádanky, vždy se na to těším celý rok.

Danielle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
23. 12. 2020 / 01:13:15 (před 3 roky)
off

Moc pěkný ročník, děkuji tvůrcům. :)

drako83
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
23. 12. 2020 / 01:13:23 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Tak závěrečná seriálová lahůdkově lehká :-). Tak se mi to líbí :D. Filmová naprosto netuším takže.. Ale ty filmové až tak nehrotím, o seriálové mi jde víc :-). A jsem ráda, že už je KONEC :D.

Tak ja to dal az na 3 pokus, protoze na to sedelo vice serialu :D