Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Né, taky jsem se nachytala. Letos 2x u podobných názvů jinak bych měla všechno na první pokus. Moc moc děkuji autorům za kalendář bylo to SUPER jako každý rok. Hezké Vánoce.
Tak, velké UF, protože mám všechny seriály. Letos poprvé, z toho jsem dostala tři rady od Vás, jinak sama jsem si na to přišla (přiznám, dívala jsem se i na minulé ročníky, abych tak nějak věděla, jak na to. :D ). Moc super a bavilo mě to strašně moc. Těším se zase až za rok. :)
Tvůrcům těchto kalendářů, smekám klobouk, že to dokáží tak dokonale vymyslet a i dokázat mi zamotat hlavu dokonale, že po vyřešení hádanky jsem byla zralá si nafackovat (naštěstí to dopadlo tak, že jsem si dala čokoládu :D ).
Jinak, sice Štědrý den je až zítra, ale i tak přeji Šťastné a Veselé Vánoce všem, co tu jste. :)
Dnešní filmová je tedy výživná, nějaké rady, kde vůbec začít? Nějak ani nemůžu najít slovo, kde bych mohl odstranit to KA :D
Tak nakonec snad nejlehci hadanka vsech dob 😂😂😂 docela me rozesmala 😁😁😁 je skoda, ze je uz konec :( snaha o perfektni skore sice byla, ale zase me hadanky prelstily :) dobra prace! Tak zase za rok a krasne a klidne Vanoce a stastny Novy rok! 🥰☺️
Tak závěrečná seriálová lahůdkově lehká :-). Tak se mi to líbí :D. Filmová naprosto netuším takže.. Ale ty filmové až tak nehrotím, o seriálové mi jde víc :-). A jsem ráda, že už je KONEC :D.
Seriál lehoučký a na film se jdu vyspat (snad to pomůže, letos poprvé vůbec netuším, kde začít) ;)
Tak poslední hádanka tohoto roku vyřešena, moc děkuji tvůrcům za jejich hádanky, vždy se na to těším celý rok.
andromache napsal(a):
Tak závěrečná seriálová lahůdkově lehká :-). Tak se mi to líbí :D. Filmová naprosto netuším takže.. Ale ty filmové až tak nehrotím, o seriálové mi jde víc :-). A jsem ráda, že už je KONEC :D.
Tak ja to dal az na 3 pokus, protoze na to sedelo vice serialu :D