Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
andromache napsal(a):
Tak závěrečná seriálová lahůdkově lehká :-). Tak se mi to líbí :D. Filmová naprosto netuším takže.. Ale ty filmové až tak nehrotím, o seriálové mi jde víc :-). A jsem ráda, že už je KONEC :D.
Jojo ... filmova je podivna - koukam na nejakou hrbolatou carou, abecedu a znacku ... a nic ... totalne prazdno ...
drako83 napsal(a):
Tak ja to dal az na 3 pokus, protoze na to sedelo vice serialu :D
Já jsem o tom teďka trochu víc četla o tom seriálu, tak to bylo první co mě napadlo :D. Vlastně mi tam ani žádný jiný seriál neseděl :D.
Jerremy napsal(a):
Jojo ... filmova je podivna - koukam na nejakou hrbolatou carou, abecedu a znacku ... a nic ... totalne prazdno ...
Tak já hádám, že ta značka bude na stejném principu jako už tolikrát v tomhle roce, ale ten zbytek mi absolutně nedává smysl O_o.
Letos jsem trošku zaspala začátek, ale i tak, jako každý rok, to bylo hezké zpestření adventu. Moc děkuji tvůrcům ;)
Také děkuju za zpestření Adventu. Seriály mám všechny - za hodně pokusů, ale mám :) chybí jen dnešní film ;)
dneska hadanka jednoducha aj ked som prvy pokus premrhal missclickom
vždycky prvně než se pustím do čtení fóra raději hádám sama, ale tentokrát škoda, že jsem to neudělala naopak :D taky jsem tam prvně nacpala ten seriál s písmenkem navíc...
každopádně pobavila :D na film se jdu vyspat, vůbec nevim co tam vidím
andromache napsal(a):
Tak já hádám, že ta značka bude na stejném principu jako už tolikrát v tomhle roce, ale ten zbytek mi absolutně nedává smysl O_o.
Mas pravdu, znacka je na podobnem principu - a pak to jiz jde...;)
Jerremy napsal(a):
Mas pravdu, znacka je na podobnem principu - a pak to jiz jde...;)
No právě, mě už to pak nejde :D.
Taky děkuji za zpříjemnění letošního tragického adventního období. :)
A ten dnešní film, to je absolutní výplach mozku. Zpívám si "alphabet song" od půlnoci, koukám, koukám a nic v tom nevidím. :D
Edit: Ve (marné) snaze přijít na dnešní filmovou hádanku jsem si prošla veškeré minulé ročníky... A teda jako, dost depka. To už jsem vážně tak stará? :D Je to jako včera, kdy jsem vyplňovala Pana Fazolku. :( :D