Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2020

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Jerremy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
23. 12. 2020 / 01:22:02 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Tak závěrečná seriálová lahůdkově lehká :-). Tak se mi to líbí :D. Filmová naprosto netuším takže.. Ale ty filmové až tak nehrotím, o seriálové mi jde víc :-). A jsem ráda, že už je KONEC :D.

Jojo ... filmova je podivna - koukam na nejakou hrbolatou carou, abecedu a znacku ... a nic ... totalne prazdno ...

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
23. 12. 2020 / 01:22:28 (před 3 roky)
off
drako83 napsal(a):

Tak ja to dal az na 3 pokus, protoze na to sedelo vice serialu :D

Já jsem o tom teďka trochu víc četla o tom seriálu, tak to bylo první co mě napadlo :D. Vlastně mi tam ani žádný jiný seriál neseděl :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
23. 12. 2020 / 01:23:08 (před 3 roky)
off
Jerremy napsal(a):

Jojo ... filmova je podivna - koukam na nejakou hrbolatou carou, abecedu a znacku ... a nic ... totalne prazdno ...

Tak já hádám, že ta značka bude na stejném principu jako už tolikrát v tomhle roce, ale ten zbytek mi absolutně nedává smysl O_o.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
medvidecek007
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
23. 12. 2020 / 01:32:09 (před 3 roky)
off

Letos jsem trošku zaspala začátek, ale i tak, jako každý rok, to bylo hezké zpestření adventu. Moc děkuji tvůrcům ;)

Ivka22
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
23. 12. 2020 / 02:12:02 (před 3 roky)
off

Také děkuju za zpestření Adventu. Seriály mám všechny - za hodně pokusů, ale mám :) chybí jen dnešní film ;)

frozennort11
VIP | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
23. 12. 2020 / 02:26:46 (před 3 roky)
off

dneska hadanka jednoducha aj ked som prvy pokus premrhal missclickom

Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 12. 2020 / 02:32:11 (před 3 roky)
off

vždycky prvně než se pustím do čtení fóra raději hádám sama, ale tentokrát škoda, že jsem to neudělala naopak :D taky jsem tam prvně nacpala ten seriál s písmenkem navíc...
každopádně pobavila :D na film se jdu vyspat, vůbec nevim co tam vidím

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
Jerremy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
23. 12. 2020 / 02:46:48 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Tak já hádám, že ta značka bude na stejném principu jako už tolikrát v tomhle roce, ale ten zbytek mi absolutně nedává smysl O_o.

Mas pravdu, znacka je na podobnem principu - a pak to jiz jde...;)

andromache
23. 12. 2020 / 02:52:42 (před 3 roky)
off
Jerremy napsal(a):

Mas pravdu, znacka je na podobnem principu - a pak to jiz jde...;)

No právě, mě už to pak nejde :D.

KarolinaRain
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
23. 12. 2020 / 03:33:47 (před 3 roky)
off

Taky děkuji za zpříjemnění letošního tragického adventního období. :)
A ten dnešní film, to je absolutní výplach mozku. Zpívám si "alphabet song" od půlnoci, koukám, koukám a nic v tom nevidím. :D
Edit: Ve (marné) snaze přijít na dnešní filmovou hádanku jsem si prošla veškeré minulé ročníky... A teda jako, dost depka. To už jsem vážně tak stará? :D Je to jako včera, kdy jsem vyplňovala Pana Fazolku. :( :D

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 12. 2020 / 04:56:37