Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Bože, trvalo to hodinu a půl, ale nakonec mám obojí. Jsem na sebe pyšná, že jsem to zvládla bez nápověd (i když jsme žádala). Díky moc, bylo to skvělé jako každý rok. Těším se na další kalendáře ;o) <3. Krásné Vánoce a hodně zdraví v novém roce, ať je lepší!
môžem poprosiť o nápovedu k 21 seriálovej? a 19 a 22 filmovej? už neviem ka ďalej a čo s tým spraviť
Dnes jednoduché, ale aj tak som to najprv skúsila nesprávne. Celý advent bol super, ďakujem za spestrenie posledných týzdňov :) ešte ma čakajú posledné dva filmy
Seriál hned, film se po včerejšku bojím kouknout :D
EDIT: tak nakonec minutka, jdu luštit recept na salát 😋
No a je to zas ubehol ten advent jak voda :-)) Popíš čo vidíš je to B a inač +
Dnes opět naprosto jasné a logické a já na to vyplýtvala čtyři pokusy, ach jo :D
Jako tradičně předpokládám, že nás zítra již žádná hádanka nečeká, ale to mi nezabrání, aby se tu zítra ukázala a zkontrolovala to ;) Všechny hádanky uhádnuty, jedna s pomocí, jinak úplně sama!
Díky oběma tvůrcům za skvělý adventní kalendář a už se těším na další! :)
Krásná jednoduchá hádanka, jaká škoda, že už je poslední. Zase ten advent utekl jako voda.
Rovněž moc děkuji za adventní hádanky, každoročně mi velmi zpříjemní čekání na štědrý den :)
PS: Měl by někdo nějakou nápovědu k 19. a 20. seriálové hádance? Ještě mě tyto dvě trápí :D
Tak diky poštouchnuti mam i film. To nám to uteklo. Děkuji tvůrcům za jejich skvelou práci 😀