Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mohol by niekto poslat napovedu ku dnesnej hadanke ? Dakujem.
Nevim, jestli to je tim, ze je patek, ale dneska mi to teda vubec nedochazi :D Muzu poprosit o napovedu ? Predem moc diky.
Tak dneska jsem nahraná na obou stranách :( Vstala jsem i za židle,jestli si nesedím na vedení,ale fakt ne...:(
Edit:Mám,děkuji za pomoc :)
Ivka22 napsal(a):
Děkuju za odpověď, ale když napíšu "z mraku prší modrá éčka", tak se takhle fakt nic nejmenuje... :D vůbec se do toho nemám pouštět, pořád se k tomu vracím, místo abych šla spát, nebo se podívala na nějaký seriál... to byl jen takový povzdech, nad tím, jak tu všichni píšou "je to lehký, mám to za 5 vteřin" a tak ;)
Jo, to taky nemám ráda. Připadám si jako totální blb :D Já na to co chvilku koukám a teď už přemýšlím, jestli to je vlastně mrak :D
Katka The Hero napsal(a):
Jo, to taky nemám ráda. Připadám si jako totální blb :D Já na to co chvilku koukám a teď už přemýšlím, jestli to je vlastně mrak :D
Tak dobrý, už jsem to dala :-D
Ivka22 napsal(a):
Děkuju za odpověď, ale když napíšu "z mraku prší modrá éčka", tak se takhle fakt nic nejmenuje... :D vůbec se do toho nemám pouštět, pořád se k tomu vracím, místo abych šla spát, nebo se podívala na nějaký seriál... to byl jen takový povzdech, nad tím, jak tu všichni píšou "je to lehký, mám to za 5 vteřin" a tak ;)
Chápu tě :-) Mi přijde, že v tom začínám být docela dobrá jen díky tomu, že už to hádám 4-5 let? Ale pořád nemám na ty "magory", kteří na to kouknou a během 0,2s to maj vyluštěný :D
Ono to prostě fakt chce "přemýšlet jinak". Tohle můžeš nazvat i jako pršící éčka, modrý déšť, mrak atd. A přemýšlet v češtině i angličtině např. blue cloud a tak :-) (a nakonec, vždycky můžeš zkusit klíčové slovo a vyhledávač, mrk mrk)
Mohu poprosit nějakou dobrou dušinku o nápovědu k včerejšku? Jsem v koncích a vůbec mi to nedochází.
Díky za kalendář,letos je to asi jediná sváteční věc, která mi navozuje vánoční atmosféru.
Seriálová hned, ale filmová opět mě trápí... prosím o radu. Děkuji