Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2020

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

hiro666
Uživatel od první verze | Cool level: 44 | Captain Hammer
4. 12. 2020 / 12:25:14 (před 3 roky)
off

Mohol by niekto poslat napovedu ku dnesnej hadanke ? Dakujem.

Franky Grundza
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
4. 12. 2020 / 13:51:42 (před 3 roky)
off

Nevim, jestli to je tim, ze je patek, ale dneska mi to teda vubec nedochazi :D Muzu poprosit o napovedu ? Predem moc diky.

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
4. 12. 2020 / 14:01:19 (před 3 roky)
off

Tak dneska jsem nahraná na obou stranách :( Vstala jsem i za židle,jestli si nesedím na vedení,ale fakt ne...:(
Edit:Mám,děkuji za pomoc :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Editováno: 2x | Naposledy: 4. 12. 2020 / 14:35:39
Katka The Hero
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
4. 12. 2020 / 14:03:48 (před 3 roky)
off
Ivka22 napsal(a):

Děkuju za odpověď, ale když napíšu "z mraku prší modrá éčka", tak se takhle fakt nic nejmenuje... :D vůbec se do toho nemám pouštět, pořád se k tomu vracím, místo abych šla spát, nebo se podívala na nějaký seriál... to byl jen takový povzdech, nad tím, jak tu všichni píšou "je to lehký, mám to za 5 vteřin" a tak ;)

Jo, to taky nemám ráda. Připadám si jako totální blb :D Já na to co chvilku koukám a teď už přemýšlím, jestli to je vlastně mrak :D

Katka The Hero
4. 12. 2020 / 14:05:52 (před 3 roky)
off
Katka The Hero napsal(a):

Jo, to taky nemám ráda. Připadám si jako totální blb :D Já na to co chvilku koukám a teď už přemýšlím, jestli to je vlastně mrak :D

Tak dobrý, už jsem to dala :-D

kikusink
4. 12. 2020 / 14:59:52 (před 3 roky)
off

Prosim o nakopnuti s filmem.

Director of SHIELD
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
4. 12. 2020 / 15:24:36 (před 3 roky)
off

Mohl by mi někdo prosím poradit s filmem? Díky.

Marťa
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
4. 12. 2020 / 15:55:11 (před 3 roky)
on
Ivka22 napsal(a):

Děkuju za odpověď, ale když napíšu "z mraku prší modrá éčka", tak se takhle fakt nic nejmenuje... :D vůbec se do toho nemám pouštět, pořád se k tomu vracím, místo abych šla spát, nebo se podívala na nějaký seriál... to byl jen takový povzdech, nad tím, jak tu všichni píšou "je to lehký, mám to za 5 vteřin" a tak ;)

Chápu tě :-) Mi přijde, že v tom začínám být docela dobrá jen díky tomu, že už to hádám 4-5 let? Ale pořád nemám na ty "magory", kteří na to kouknou a během 0,2s to maj vyluštěný :D
Ono to prostě fakt chce "přemýšlet jinak". Tohle můžeš nazvat i jako pršící éčka, modrý déšť, mrak atd. A přemýšlet v češtině i angličtině např. blue cloud a tak :-) (a nakonec, vždycky můžeš zkusit klíčové slovo a vyhledávač, mrk mrk)

Nemusíte souhlasit s mými názory, ale ani je neodsuzujte. Taky vám do hlavy necpu Velkou královnu pandu.
Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
4. 12. 2020 / 16:52:27 (před 3 roky)
off

Mohu poprosit nějakou dobrou dušinku o nápovědu k včerejšku? Jsem v koncích a vůbec mi to nedochází.

Díky za kalendář,letos je to asi jediná sváteční věc, která mi navozuje vánoční atmosféru.

For crying out loud!
wanilka30
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
4. 12. 2020 / 17:25:12 (před 3 roky)
off

Seriálová hned, ale filmová opět mě trápí... prosím o radu. Děkuji