Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dobrá, vzdávám se, taktéž poprosím nějakou dobru duši o pomoc s dnešním filmem.
Na oplátku mohu pomoci s čímkoliv jiným.
Edit: Díky nápovědě mám, ani nevím jak. :D Kdyby chtěl někdo s něčím poradit, klidně pište, budu online. :)
Tak i dnešní seriálová hádanka vyřešena, a pro letošek hotovo! Tvůrcům děkuji za kalendář, bylo to super, i když občas jsem si nad ním hodně lámala hlavu. :)
Tak dnes už mi to asi vůbec nemyslí 😅
Seriál mi přijde jednoduchý, ale stejně nedokážu přijít na to správné pojmenování
A dnešní i včerejši film také nemám 🙈
Kdyby se našla nějaká hodná duše a trochu mě nakopla...budu vděčná 🙏 děkuji
Tak tady jsem šla dnes najisto, o to větší bylo překvapení, když mi to zahlásilo, že špatně. Zkusila jsem to znovu, protože jsem nevěřila, a nic....Dva pokusy v tahu :( Musím popřemýšlet, ale jako netuším co jiného. Tohle prostě sedělo dokonale...
Prosím slituje se někdo a poradí mi se včerejší a dnešní filmovou?
Tak hotovo, děkuji tvůrcům za výbornou práci a hlavně zábavu. Hezké svátky všem.
Ach jo ty filmové hadanky jsou fakt za trest. Včera jsem se aspon motal v kruhu ale dneska se vůbeec nechytám. takže prosím Help me :)
Zdravím. Tak na koniec kalendára by som potreboval pomoc s jeho dokončením. Toho roku mi to ide slabo tak by som potreboval pomoc s okienkami 6,8,10,13.14.19,21. Ďakujem každemu kto je ochotný pomôcť
Letos jsem se účastnil poprvé a je to fakt super nápad :)
Těším se na další!