Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pipa22 napsal(a):
Drobny dotaz a prosba na Fruiko :
- nejdrive moc diky vsem zucastnenym za kazdorocni suprovy darek na SZ i kfilmu :-)
- je mozne v prubehu pristiho roku pridat tez na kfilmu vysvetleni minulych a letosniho rocniku kalendare?
- mozna, ze to na kfilmu nekde je, ale nejak jsem to zatim neobjevila :-)
- jinak zejmena nektere letosni filmove hadanky jsou hooodne vyzivne, uff (alespon pro me)
prijemne svatky vsem
Ano vysvětlení filmových by se hodilo...lonske taky nemůžu najit
Pipa22 napsal(a):
- je mozne v prubehu pristiho roku pridat tez na kfilmu vysvetleni minulych a letosniho rocniku kalendare?
Dneska poprosím o nápovědu, nějak nevím, jestli jedu ve správným směru.
Fruiko napsal(a):
Řešení do 2018.
Moc diky za odkaz.
Jeste prosbicka: slo by to nejak provazat podobne jako u SZ?
Tedy presun z clanku do nejakeho/kych na webu kfilmu snadno nalezitelneho/nych odkazu na minuly/e rocnik/y... - ?
Letos jsem ten clanek neobjevila, az ted diky tvemu linku :-), :-).
Seriál s pomocí mám,ty nejjednodušší jsou pro mě občas španělskou vesnicí :)
Film nemám,ale nevadí,tak mi bude jedno chybět :)
Jsem ráda,že dnešní rok jsem mohla více pomáhat,než žádat o šťuchance....krásné svátky a děkuji za kalendář,alespoň se člověk odreagoval :)
❄️☃️ Tvurcum moc dekuji za oba skvele kalendare ☃️❄️
Mam vsechno.. jen posledni dva filmy byl prusvih 🤪
Takze chci podekovat za kopance..hlavne za ten dnesni film .. kdy se muj mozek prepnul do spankoveho rezimu 😴 a nechtel spolupracovat 🤣
🎅🎄 Vsem preji hezke svatky 🎄🎅
Tak posledna tohtoročna serialova haddanka je rozluštene .Dakujem tvorcom hadaniek a dakujem každemu kto mi poslal napovedu ku niektorym hadankam.
dnešek jsem měla asi nejrychleji :) zato mě chybí 11, 12, 13 a 17, 19. Někdo bystřejší než jsem já, pomohl by mi prosím? :) díky předem :)