Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím o nakopnutí k dnešnímu filmu, nějak se nechytám. Děkuji :-)
Zdravím, letos bych poprosila o nápovědu k 3., 11. a 12. :).
Všechno dořešeno, děkuji za nápovědy Martinu Chachan Kukurůzovi.
Můžu poprosit o nápovědu k dnešnímu a včerejšímu filmu? Ty filmy mi letos fakt dávají zabrat. U včerejšího se pořád točím kolem hypnotizéra, u dnešního tuším nějakou skládanku z písmen, ale jinak netuším nic. :D
Na dnešnú hádanku mi napadlo niekoľko tipov. Ale ani jeden zatiaľ nie je správny :D Ale ja sa potrápim, posledná hádanka, to si musím vychutnať :D
Všichni tu píší jak je to jednoduché, ale ať zkouším cokoliv nemůžu na nic přijít. Kopne mě někdo prosím?
můžu poprosit o radu k 19., 20. a 22.? Díky moc
Poradil by mi prosím někdo dnešní film? Nemám nejmenší tušení, na co se to dívám...
Moc děkuju
Edit: tak jsem na to nějakou haluzí přišla ale stejně tu první půlku nechápu :D
Moc prosím o nakopnutí k dnešnímu filmu. Vůbec si s tím nevím rady a už mi z toho začíná hrabat. Děkuju :)
Prosíím o nápovědu k filmu...
Seriál mi zabral možno 2 minúty, chvíľu som okolo toho krúžila, ale napokon mi to docvaklo. Len ten film zase neviem, trápim sa s ním a nič mi nenapadá. Vôbec neviem pomenovať čo vidím.
Môže mi niekto pomôcť nápovedou k filmu prosím?