Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahojte, poprosím malú pomoc s hádankami 8, 9, 11, 12, 13, 20. 21, 22. Ďakujem :)
Tak už fakt hledám blbosti =D Chybí mi seriály 13 a 21. Zbytek mám úplně sama =) Mohu poprosit někoho o radu? Předem děkuji.
Edit: moc děkuji, mám dořešeno, to je úleva =D
ahojte, vie mi prosím niekto poradiť s dnešným filmom?
Poslední okýnko zbývá dořešit :( prosím o dnešní film, vůbec nevím, na co koukám
Film
Tak si jdu nakonec taky pro radu k dnesni filmove hadance. Koukala jsem uz po pulnoci a doted se mi nerozsvitilo. Letos si pisu o radu poprve... :D
EDIT: tak nakonec mam bez napovedy 👍
Mohl by mi prosím také někdo pomoci s dnešním filmem, sama na to asi nepřijdu. Moc děkuji! :)
Prosím nějakou dobrou duši o nápovědu k filmovým hádankám 11, 22 a 23. U nich se vůbec nechytám...
Ahojte prosím o nápovedu k dnešnému filmu, celý deň na to čumím a neviem sa pohnúť 😕
Pomůže někdo s číslem 20?
Díky za pomoc
Mohol by som poprosiť niekoho o nápovedu k hádanke 11? Stále som to totiž zrejme nespočítal správne a už som v koncoch :)
Edit: Ďakujem, bez pomoci by som na to ešte dlho neprišiel.