Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mohl by mi někdo ještě rychle pomoct s dnešní hádankou? Děkuji. :)
Některé hádanky lehké a některé opravdu těžké :D můžete mě prosím někdo nakopnout k 8,9,11,12,13,21 a 23? S některými ze začátku jsem už opravdu v koncích :( Moc děkuji!
Poprosím o pomoc s hádankou číslo 19 (blikajúce V)
Edit: ďakujem, išla som na to z opačného konca :)
Mam dotaz k 24. Pri prokliku vidim chybovou hlasku:
Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[23000]: Integrity constraint violation: 1062 Duplicate entry '4041-24' for key 'kdo'' in /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/stranky/advent/hadanka.php:185 Stack trace: #0 /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/stranky/advent/hadanka.php(185): PDOStatement->execute(Array) #1 /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/stranky/advent.php(16): include('/mnt/data/accou...') #2 /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/public/index.php(209): include('/mnt/data/accou...') #3 {main} thrown in /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/stranky/advent/hadanka.php on line 185
...
Přeji všem krásné Vánoce a hlavně hodně zdraví. A tvůrcům děkuji za zpříjemnění předvánočního blázince.
P. S. : 29 pokusů.
Mne to tiež hádže error.
Ešte by som poprosila o pomoc s filmovými č. 6, 18, 22 a 23
Ahojky, tak letos vše až na 19. Pomůže prosím někdo? To prase mi nedá spát :D
Pipa22 napsal(a):
Mam dotaz k 24. Pri prokliku vidim chybovou hlasku:
Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[23000]: Integrity constraint violation: 1062 Duplicate entry '4041-24' for key 'kdo'' in /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/stranky/advent/hadanka.php:185 Stack trace: #0 /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/stranky/advent/hadanka.php(185): PDOStatement->execute(Array) #1 /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/stranky/advent.php(16): include('/mnt/data/accou...') #2 /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/public/index.php(209): include('/mnt/data/accou...') #3 {main} thrown in /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/stranky/advent/hadanka.php on line 185
...
Ja mám to isté, plus asi 6x tú istú trofej so sobom.
Poradil by mi někdo s filmama? 6. a 23. prostě nejspíš neuhodnu...