Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2020

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

kat
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
24. 12. 2020 / 00:40:23 (před 3 roky)
off
Pipa22 napsal(a):

Mam dotaz k 24. Pri prokliku vidim chybovou hlasku:
Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[23000]: Integrity constraint violation: 1062 Duplicate entry '4041-24' for key 'kdo'' in /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/stranky/advent/hadanka.php:185 Stack trace: #0 /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/stranky/advent/hadanka.php(185): PDOStatement->execute(Array) #1 /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/stranky/advent.php(16): include('/mnt/data/accou...') #2 /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/public/index.php(209): include('/mnt/data/accou...') #3 {main} thrown in /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/stranky/advent/hadanka.php on line 185

...

Mne to par sekund po polnoci fungovalo a potom zrazu nabehla presne tá hláška 🤷‍♀️

sindy955
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
24. 12. 2020 / 01:09:40 (před 3 roky)
off

Ahoj, prosím ještě někdo nápovědy ke včerejším hadankam? Seriálové i filmové? Dekuji

Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
24. 12. 2020 / 01:11:51 (před 3 roky)
off

80 pokusů.. je to asi o sto méně, než jsem čekal, já to tam házel jak šílenej, někdy jsem jeden a ten samý seriál zkusil klidně i třikrát :D

Romix
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
24. 12. 2020 / 01:59:42 (před 3 roky)
off

Ja nemám u soba žiadne žlté bodky a to som hádala každý deň a mám všetko uhádnuté...čichám, čichám lotrovinu 👀

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
misiacik0308
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
24. 12. 2020 / 02:10:45 (před 3 roky)
off

rajem vetký šťastné a veselé a poprosím ešte o nápovedy ku posldným dvom hádankam. 22 a 23 , ďakujem a užite si vianoce.

chýbajú mi TBBT, HIMYM, PoI, a stále idem na NCIS
jezabelle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
24. 12. 2020 / 03:57:27 (před 3 roky)
off

Pěkně prosím o nápovědu ke včerejší filmovce, jako jediná mi schází a vyvrtá díru do hlavy..
Edit: díky ellannor budu mít klidné Vánoce, mám všechno komplet. Paráda.

...ale hodila by se nějaká mozková rozcvička i mezi svátky... ;))

Velké díky autorům hádanek, jste úžasní a zpestřili jste zase advent spoustě lidí:) Díky a krásné Vánoce všem!

"You can change what you do, but you can't change what you want.."
Editováno: 2x | Naposledy: 24. 12. 2020 / 07:57:29
Flowerska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
24. 12. 2020 / 06:03:56 (před 3 roky)
off
phoboska napsal(a):

Ja nemám u soba žiadne žlté bodky a to som hádala každý deň a mám všetko uhádnuté...čichám, čichám lotrovinu 👀

Já mám třeba jen 4 žluté body u soba a to jsem též hádala každý den :D Asi mají někde chybku, ale snad to opraví :)

blanka57
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
24. 12. 2020 / 06:25:02 (před 3 roky)
off

Taky mám jen 4 bodíky u soba a taky jsem hádala každý den, někde jim jeden utekl :D

Zli_ne_čka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
24. 12. 2020 / 07:06:31 (před 3 roky)
off
phoboska napsal(a):

Taky to tak mam

@del
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
24. 12. 2020 / 07:42:09 (před 3 roky)
off
Flowerska napsal(a):

Já mám třeba jen 4 žluté body u soba a to jsem též hádala každý den :D Asi mají někde chybku, ale snad to opraví :)

Žádný jsou chyba, která se týká lidí co hádali mezi půlnocí a jednou hodinou cca. Čtyři už vypadají ale správně.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.