Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pipa22 napsal(a):
Mam dotaz k 24. Pri prokliku vidim chybovou hlasku:
Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[23000]: Integrity constraint violation: 1062 Duplicate entry '4041-24' for key 'kdo'' in /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/stranky/advent/hadanka.php:185 Stack trace: #0 /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/stranky/advent/hadanka.php(185): PDOStatement->execute(Array) #1 /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/stranky/advent.php(16): include('/mnt/data/accou...') #2 /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/public/index.php(209): include('/mnt/data/accou...') #3 {main} thrown in /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/stranky/advent/hadanka.php on line 185
...
Mne to par sekund po polnoci fungovalo a potom zrazu nabehla presne tá hláška 🤷♀️
Ahoj, prosím ještě někdo nápovědy ke včerejším hadankam? Seriálové i filmové? Dekuji
80 pokusů.. je to asi o sto méně, než jsem čekal, já to tam házel jak šílenej, někdy jsem jeden a ten samý seriál zkusil klidně i třikrát :D
Ja nemám u soba žiadne žlté bodky a to som hádala každý deň a mám všetko uhádnuté...čichám, čichám lotrovinu 👀
rajem vetký šťastné a veselé a poprosím ešte o nápovedy ku posldným dvom hádankam. 22 a 23 , ďakujem a užite si vianoce.
Pěkně prosím o nápovědu ke včerejší filmovce, jako jediná mi schází a vyvrtá díru do hlavy..
Edit: díky ellannor budu mít klidné Vánoce, mám všechno komplet. Paráda.
...ale hodila by se nějaká mozková rozcvička i mezi svátky... ;))
Velké díky autorům hádanek, jste úžasní a zpestřili jste zase advent spoustě lidí:) Díky a krásné Vánoce všem!
phoboska napsal(a):
Ja nemám u soba žiadne žlté bodky a to som hádala každý deň a mám všetko uhádnuté...čichám, čichám lotrovinu 👀
Já mám třeba jen 4 žluté body u soba a to jsem též hádala každý den :D Asi mají někde chybku, ale snad to opraví :)
Taky mám jen 4 bodíky u soba a taky jsem hádala každý den, někde jim jeden utekl :D
phoboska napsal(a):
Taky to tak mam
Flowerska napsal(a):
Já mám třeba jen 4 žluté body u soba a to jsem též hádala každý den :D Asi mají někde chybku, ale snad to opraví :)
Žádný jsou chyba, která se týká lidí co hádali mezi půlnocí a jednou hodinou cca. Čtyři už vypadají ale správně.