Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak ještě mi chybí 11, 12, 19, 20. Kdyby se našla dobrá duše, co mě nakopne, budu ráda. Každopádně i tak to je můj nejlepší výsledek 😀
44 není tak zlé, když si vzpomenu, že jsem kdysi dávno začínal nějakou skoro stovkou :D
Krásný vánoční ráno, jdu ještě a prosikem.. chybí mi včerejší seriál i film. Tak kdyby se našla dobrá duše a pomohla mi, aby se mi v té hlavě rozsvítilo, budu jen ráda.. děkuji
Děkuji za další zábavný advent a potažmo za novou trofej. Přestože mě pár hádanek potrápilo, letos jsem to poprvé zvládla bez nápověd, což dokazuje, že léta tréninku nesou ovoce. :-)
Přeji všem krásné svátky bez nákazy a ať je příští rok mnohem lepší než ten, který nám za pár dní skončí. 🎄🥳
Poradí mi někdo s včerejším filmem? Děkuji
pls o radu 19,21,23
Prosím nějakou dobrou duši o nápovědu k filmovým hádankám 11, 22 a 23. U nich se vůbec nechytám... Děkuji.
poprosím o nápovědu o seriálovou 19 a filmovou 23. když už jsou ty vánoce ať na to nemusím konečně myslet :)
díky už mám :)
Prosím o nápovědu filmové hádanky z 23.12. děkuji a přeji veselé Vánoce
Můžu taky poprosit o nápovědu k filmový s abecedou a koloběžkou? :D
edit: Díky smrk15 už mám a přiznávám, že na tohle bych sám asi nikdy nepřišel!