Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ještě jednou prosím o pomoc s filmem 22 a 23. Moc moc děkuji. Dneska už nebude moc času na přemýšlení a doteď jsem to nevymyslela
Konečně mám i filmy z 23 a 24. Moc hezky vymyšlené.
Děkuji moc tvůrcům za oba dva kalendáře.
Pět žlutých bodíků a 31 pokusů....oproti minulých let,kdy jsem to tam sekala po desítkách,myslím že v pohodě :)
Krásné svátky a rok 2021 lepší než 2020 :)
Ahoj, kde najdu ty puntíky pls
smrk15 napsal(a):
Ahoj, kde najdu ty puntíky pls
Na svém profilu na trofeji.
Ještě jednou bych chtěla poprosit o nápovědu k filmu 23 a jak tak na to koukám, tak i k dnešnímu
Díky za nápovědu, už to mám
AdaW napsal(a):
Na svém profilu na trofeji.
Děkuji
Tak na záver konečne nejaký z mojich obľúbených filmov. A na tento rok mám teda hotovo. Škoda, že 2x neuznalo seriál s rovnakým názvom, ako bola tá správna odpoveď. Skóre by bolo lepšie. Ale aj tak celkom pekne. Ak by niekto potreboval pomôcť, tak píšte. Budem sa tu ešte nejaký čas motať. ... a šťastné a veselé prajem.
No a je to tu Vianoce prišli :-)) Prajem všetkým veľa Zdravia a Šťastia a pokoja. A uvidíme sa o 342 dní znova pri lúštení Adventných Hádaniek :-)) Tento rok to bolo najlepšie skóre iba 34 pokusov.
Fruiko napsal(a):
Žádný jsou chyba, která se týká lidí co hádali mezi půlnocí a jednou hodinou cca. Čtyři už vypadají ale správně.
Sounds about right. Ja som nedočkavá a idem na to hneď po polnoci 👀