Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Připojuji se s díky tvůrcům kalendáře. Skvělá práce.
Fruiko napsal(a):
Žádný jsou chyba, která se týká lidí co hádali mezi půlnocí a jednou hodinou cca. Čtyři už vypadají ale správně.
Já se také přidávám ze nemám žádné bodíky, i přes to ze jsem poctivě hádala ( a taky uhádla) každý den.
Želám si nápovědu k seriálům ze dne 16, 18, 19, 20, 21, 22, 23. Děkuji předem.
Mohla by som poprosiť nápovedu k seriálovým hádankam 20,21,22,23?
Všetkým želám šťastné a veselé Vianoce 🎄
Děkuji tvůrcum že zase dokazali vymyslet krásne hádanka.
A když už nastl vánoční čas tak
ŠTASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE
Ďakujem za kalendár, bol úžasný ako vždy :)
Popineta napsal(a):
Já se také přidávám ze nemám žádné bodíky, i přes to ze jsem poctivě hádala ( a taky uhádla) každý den.
Budu opravovat až po svátcích, tak prosím vydržte.
LuciaG napsal(a):
Tak na záver konečne nejaký z mojich obľúbených filmov. A na tento rok mám teda hotovo. Škoda, že 2x neuznalo seriál s rovnakým názvom, ako bola tá správna odpoveď. Skóre by bolo lepšie. Ale aj tak celkom pekne. Ak by niekto potreboval pomôcť, tak píšte. Budem sa tu ešte nejaký čas motať. ... a šťastné a veselé prajem.
To jsme všechno zresetovali. Tak to by se ti mělo odečíst.
Fruiko napsal(a):
Žádný jsou chyba, která se týká lidí co hádali mezi půlnocí a jednou hodinou cca. Čtyři už vypadají ale správně.
Taky jsem se leknul, že nemám letos žádný bod, ale vydržím na opravu :) Krásné Vánoce Fruiko, děkuji za veselý advent a hodně úspěchů do nového roku!
Seriály letos úplně poprvé bez nápověd a na 36 pokusů, ale něco vážně dalo zabrat.
Jediné co mně chybí je včerejší film, vůbec nevím kde začít a už strašně mě to vytáčí :-D tak kdyby mně někdo poradil, vůbec bych se nezlobila :-) předem díky
Díky za celý kalendář a hezké Vánoce všem :-)