Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2020

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Sparkles
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
24. 12. 2020 / 16:13:23 (před 3 roky)
off

Díky tvůrcům za práci a zpříjemnění prosince :) A přimlouvám se za příští rok bez blikání :D

Letos bez nápověd, myslím, že mě krásně předchozí roky vycvičily. Ale hojně jsem tedy využívala předchozí kalendáře...osobně mě nejvíc potrápily dny 11 - 13.
Hezké svátky!

Veronika98
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
24. 12. 2020 / 16:22:09 (před 3 roky)
off

Díky tvůrcům za zpříjemnění prosince, bez hádanek by to už nebylo ono. :) Letos bez nápověd, i když někdy jsem už to málem vzdala, ale ten pocit, když vám to docvakne, ten je k nezaplacení. :D

Tal snad zase za rok a všem přeji šťastné a veselé Vánoce. :)

Romi
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
24. 12. 2020 / 17:20:49 (před 3 roky)
off

Ďakujem za skvelé hádanky a spríjemnenie adventného času :) Som hrdá na seba, že som tento rok vyriešila všetky hádanky bez jedinej nápovedy! :)

Prajem Vám všetkým krásne Vianoce, veľa zdravia a šťastný Nový rok 2021 :)

Editováno: 1x | Naposledy: 24. 12. 2020 / 17:21:11
Popineta
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
24. 12. 2020 / 20:54:56 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Budu opravovat až po svátcích, tak prosím vydržte.

Jasný! Přeju krásný svátky

zuzlajs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
24. 12. 2020 / 21:56:19 (před 3 roky)
off

Veselé Vánoce!
Děkuju všem tvůrcům za úžasné kalendáře! Jste prostě nejlepší a vzpomenu si na Vás s láskou pokaždé, když se kouknu na svou omlácenou klávesnici :-D !
Přeji Vám i v dalším roce hromadu geniálních nápadů a už teď se těším za rok zase na hádání.
Díky za vše!

zuzlajs
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
24. 12. 2020 / 22:01:44 (před 3 roky)
off

Chlapci a devcata, to to uteklo. Letos jsem ani nezvladala ventilovat pocity z hadanek, jak to letelo :D Tenhle adventni kalendar byl tradicne skvelou soucasti predvanocniho casu a tak moc dekuju, Fruiko a Biskine! Budu se tesit zase pristi rok. Krasne Vanoce vsem!

Ragazzaforte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
24. 12. 2020 / 22:58:16 (před 3 roky)
off

prosiiiim, napoveda 22? uz z toho blaznim...

nataly96
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
24. 12. 2020 / 23:11:19 (před 3 roky)
off

Pekne prosím nejakú nápovedu k 6, 8, 9, 11, 12, 16, 19, 20, 21 .. čisté zúfalstvo už 😂. Ďakujem 🙂

Flowerska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
25. 12. 2020 / 06:47:06 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Žádný jsou chyba, která se týká lidí co hádali mezi půlnocí a jednou hodinou cca. Čtyři už vypadají ale správně.

Nikdy jsem v předešlých letech mezi půlnocí a jednou hodinou nehádala, vždy až ráno když jsem vstala a vždy jsem pět bodíků/hvězdiček dostala. Ale nebudu se tu dohadovat kvůli jednomu bodíku, přeji krásné svátky :)

AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
25. 12. 2020 / 10:51:39 (před 3 roky)
off
Flowerska napsal(a):

Nikdy jsem v předešlých letech mezi půlnocí a jednou hodinou nehádala, vždy až ráno když jsem vstala a vždy jsem pět bodíků/hvězdiček dostala. Ale nebudu se tu dohadovat kvůli jednomu bodíku, přeji krásné svátky :)

Podle mě se ty body nerozdávají jen za to, kolik hádanek jsme uhodli, ale i za to, kolik jsme na to potřebovali pokusů. Tak jsi jich na ten kalendář mohla vypotřebovala víc, než kolik byl strop pro plný počet bodů?