Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Díky tvůrcům za práci a zpříjemnění prosince :) A přimlouvám se za příští rok bez blikání :D
Letos bez nápověd, myslím, že mě krásně předchozí roky vycvičily. Ale hojně jsem tedy využívala předchozí kalendáře...osobně mě nejvíc potrápily dny 11 - 13.
Hezké svátky!
Díky tvůrcům za zpříjemnění prosince, bez hádanek by to už nebylo ono. :) Letos bez nápověd, i když někdy jsem už to málem vzdala, ale ten pocit, když vám to docvakne, ten je k nezaplacení. :D
Tal snad zase za rok a všem přeji šťastné a veselé Vánoce. :)
Ďakujem za skvelé hádanky a spríjemnenie adventného času :) Som hrdá na seba, že som tento rok vyriešila všetky hádanky bez jedinej nápovedy! :)
Prajem Vám všetkým krásne Vianoce, veľa zdravia a šťastný Nový rok 2021 :)
Fruiko napsal(a):
Budu opravovat až po svátcích, tak prosím vydržte.
Jasný! Přeju krásný svátky
Veselé Vánoce!
Děkuju všem tvůrcům za úžasné kalendáře! Jste prostě nejlepší a vzpomenu si na Vás s láskou pokaždé, když se kouknu na svou omlácenou klávesnici :-D !
Přeji Vám i v dalším roce hromadu geniálních nápadů a už teď se těším za rok zase na hádání.
Díky za vše!
Chlapci a devcata, to to uteklo. Letos jsem ani nezvladala ventilovat pocity z hadanek, jak to letelo :D Tenhle adventni kalendar byl tradicne skvelou soucasti predvanocniho casu a tak moc dekuju, Fruiko a Biskine! Budu se tesit zase pristi rok. Krasne Vanoce vsem!
Pekne prosím nejakú nápovedu k 6, 8, 9, 11, 12, 16, 19, 20, 21 .. čisté zúfalstvo už 😂. Ďakujem 🙂
Fruiko napsal(a):
Žádný jsou chyba, která se týká lidí co hádali mezi půlnocí a jednou hodinou cca. Čtyři už vypadají ale správně.
Nikdy jsem v předešlých letech mezi půlnocí a jednou hodinou nehádala, vždy až ráno když jsem vstala a vždy jsem pět bodíků/hvězdiček dostala. Ale nebudu se tu dohadovat kvůli jednomu bodíku, přeji krásné svátky :)
Flowerska napsal(a):
Nikdy jsem v předešlých letech mezi půlnocí a jednou hodinou nehádala, vždy až ráno když jsem vstala a vždy jsem pět bodíků/hvězdiček dostala. Ale nebudu se tu dohadovat kvůli jednomu bodíku, přeji krásné svátky :)
Podle mě se ty body nerozdávají jen za to, kolik hádanek jsme uhodli, ale i za to, kolik jsme na to potřebovali pokusů. Tak jsi jich na ten kalendář mohla vypotřebovala víc, než kolik byl strop pro plný počet bodů?