Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím,
tak jsem ztroskotal na seriálu číslo 23... a u filmů se plácám s číslem 23. Za nápovědu budu vděčný!
Díky!
Tak film 22 mě napadl vteřinu poté, co jsem se na něj zeptal, tak jsem ho vymazal. Čili zbývají 23ky.
Mám to! Díky moc za pomoc!
Ďakujem krásne za kalendár, vždy sa vďaka nemu teším na december. Tento rok mi hádanky sadli asi najlepšie zo všetkých rokov :) teším sa na ďalšie roky.
Prosím, kdyby mě mohl někdo nakopnout (seriály z 22.12. a 23.12.)
Přeji krásné svátky a šťastný nový rok.
Adventní kalendář je prostě klasika :-) děkuji moc tvůrcům.
Edit: děkuji za nápovědy
Ahoj mohl by mi prosím někdo poradit s 20?
a u filmu 20 a 23?
Děkuji
Edit: tak už konečně mám, ale až po nápovědě. Přitom jsem se kolem toho motala takovou dobu.
Děkuji za nápovědy a tvůrcům za přípravu. Hezké svátky
Ahoj všichni, jsem zoufalá, pomůže mi někdo prosím s hádankami 21,22 a 23? Budu moc vděčná, děkuji
prvy krat som zabudol na adventny kalendar. Hanba mi. tak som tereaz stravil vecer nad vsetkymi hadankami naraz. Dakujem autorom a vsetkym serialovym fanusikom prijemny zvysok sviatkov.
AdaW napsal(a):
Podle mě se ty body nerozdávají jen za to, kolik hádanek jsme uhodli, ale i za to, kolik jsme na to potřebovali pokusů. Tak jsi jich na ten kalendář mohla vypotřebovala víc, než kolik byl strop pro plný počet bodů?
To si nemyslím, mám jich okolo 40. Minulý rok jsem jich měla více a všech pět hvězdiček jsem měla. Tím to nebude :) Ale jak říkám, nehodlám se tu dohadovat ohledně jedné hvězdičce, za mě jich pět mám i když tady mám jen 4 :D
Flowerska napsal(a):
To si nemyslím, mám jich okolo 40. Minulý rok jsem jich měla více a všech pět hvězdiček jsem měla. Tím to nebude :) Ale jak říkám, nehodlám se tu dohadovat ohledně jedné hvězdičce, za mě jich pět mám i když tady mám jen 4 :D
Myslím, že 5 hvězdiček mívali jen ti, kteří uhodli všechny hádanky hned v ten daný den.
Ja nemám ani jednu hviezdičku :) :) :) a akosi mi to nevadí. Či to je chyba alebo výsledok mojich 75 pokusov? Asi mi to je jedno :)
Prosim o nakopnuti u serialove 13 (Chi,nderef, nekde sem narazil i ma rostlinu) a 22 (dívka se sirkou ci plamenem).
U filmové 4 (smrtíci ukazatel), 6 (znak dolaru z áček), 18 (rudá bunka boru) a 22 (neco s č v abecede koncici neka).
Vse ostatni mám, ale nad temito stale dumam. Ne a ne na to prijit.
Dekuji za rady.