Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Technická:
Nemohl by se vstup do Adventního kalendáře stabilně zobrazovat aspoň v sekci hry? Měl jsem nezodpovězenou otázku z předešlých dnů, když jsem zodpověděl dnešní, tak jsem neměl odkaz ani na titulní stránce, ani v sekci hry a zábava. Musel jsem se tam proklikat přes článek, což zatím jde, ale ke konci už by to bylo moc hledání...a nevěřím, že se u žádného nezaseknu.
Nebo jsem jediný, kdo s tím má problém?
Díky
mohla by som aj ja poprosiť o nápovedu k dnešnému seriálu? dakujem :)
Pridávam sa s prosbou o nápovedu k dnešnej hádanke.
Edit: Ďakujem za pomoc :)
libor42 napsal(a):
Technická:
Nemohl by se vstup do Adventního kalendáře stabilně zobrazovat aspoň v sekci hry? Měl jsem nezodpovězenou otázku z předešlých dnů, když jsem zodpověděl dnešní, tak jsem neměl odkaz ani na titulní stránce, ani v sekci hry a zábava. Musel jsem se tam proklikat přes článek, což zatím jde, ale ke konci už by to bylo moc hledání...a nevěřím, že se u žádného nezaseknu.
Nebo jsem jediný, kdo s tím má problém?
Díky
Také jsem takový problém řešila,ale stačilo zadat do vyhledávače-advent-a vykoplo mě to přímo v kalendáři :)
Ahoj :) můžu mi nějaká dobrá duše také poradit s dnešní hádankou? Předem moc dekuju
Tak už také mám :D
Celý den přemýšlím a nic, nenaskočilo :(
Poradíte prosím lehce? :)
Od rána přemýšlím asi úplně špatně, mohla bych poprosit trochu nakopnout, děkuji
Mohla bych prosím také dostat nápovědu k dnešní hádance?
Ahojte, můžu poprosit o nápovědu k 5. 12.? Asi na to jdu špatně.
Edit: Už mám, děkuji