Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dneska hodně jednoduché. Taky se mi před chvílí podařilo vyluštit pětku, ale se šestkou si vůbec nevím rady. Možná se na to jen dívám z blbého úhlu. Nenakopl by mi někdo prosím nějakou nápovědu k
6.12.? Předem děkuju.
EDIT: Vyřešeno, děkuji LuciaG.
Ahoj.
Moc se mi líbí adventní kalendáře.
Jediný důvod proč jsem vždy zklamaný:
Neumím anglicky a den 2. a 4. vedou k anglickým názvům. Vím, že pro lidi co to zvládají za pár vteřin, by to asi byla velká pomoc.. ale nešlo by aby u každého dne bylo napsáno zda obrázek vede k anglickému názvu a nebo českému?
Jsem běžný uživatel, ne moc aktivní ve foru ale jsem tu už delší dobu a přiznám se, že jsem po 2-3hodinách přemýšlení naštvaný, když od kamaráda zjistím, že z toho obrázku nevyčtu český název.
Jakmile je to anglicky, tak vím, že nemám šanci to vyluštit a musí mi někdo poradit.
Toto je jediný důvod, proč jsem v minulosti vždy vzdal kalendáře a přitom se na ně vždy těším...
Dneska obě krásné :)
Pavel Ajsmkfenxcnwopfdc Rasty napsal(a):
Ahoj.
Moc se mi líbí adventní kalendáře.
Jediný důvod proč jsem vždy zklamaný:
Neumím anglicky a den 2. a 4. vedou k anglickým názvům. Vím, že pro lidi co to zvládají za pár vteřin, by to asi byla velká pomoc.. ale nešlo by aby u každého dne bylo napsáno zda obrázek vede k anglickému názvu a nebo českému?
Jsem běžný uživatel, ne moc aktivní ve foru ale jsem tu už delší dobu a přiznám se, že jsem po 2-3hodinách přemýšlení naštvaný, když od kamaráda zjistím, že z toho obrázku nevyčtu český název.
Jakmile je to anglicky, tak vím, že nemám šanci to vyluštit a musí mi někdo poradit.
Toto je jediný důvod, proč jsem v minulosti vždy vzdal kalendáře a přitom se na ně vždy těším...
Podľa mňa ak sa spýtaš každý deň na fóre, tak sa určite nájde niekto, kto ti do správy dá vedieť, v akom jazyku to je.
Letos jsem byla překvapená, jak to více méně šlo snadno, ale se včerejším si stále nevím rady... Pomůže mi prosím někdo? :)
Mohol by ma prosím niekto nakopnúť v tej dnešnej filmovej hádanke? Tento rok mi tie filmové vôbec nejdú. Už som vyskúšala hádam 100 možností a nič.
Neměl jsem v úmyslu se účastnit, ale ode dneška mi u zpráv svítí počet nevyplněných dní, a to mě lehce triggeruje :D
Tudíž prosím, prosím, poraďte mi někdo pršící ečka ze 4., písmenka ze 6. a hranolky z dneška. Děkuji! :)
Písmenka už mám, přišel jsem na ně sám.
Za zbytek děkuji LuciaG.
Seriál s pršícími éčky mi tam sice vyskočil několikrát, ale protože jsem si myslel, že hádanky se týkají pouze nových seriálů, tak jsem to nedával...
A na hranolky bych sám asi nepřišel, přitom je to docela jednoduché :D
Prosím vás vedel by mi niekto pomôcť s okienkom zo 6.12.? neviem si s ním rady. :(
Taky prosím o nakopnutí k 6.12.