Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj.
Moc se mi líbí adventní kalendáře.
Jediný důvod proč jsem vždy zklamaný:
Neumím anglicky a den 2. a 4. vedou k anglickým názvům. Vím, že pro lidi co to zvládají za pár vteřin, by to asi byla velká pomoc.. ale nešlo by aby u každého dne bylo napsáno zda obrázek vede k anglickému názvu a nebo českému?
Jsem běžný uživatel, ne moc aktivní ve foru ale jsem tu už delší dobu a přiznám se, že jsem po 2-3hodinách přemýšlení naštvaný, když od kamaráda zjistím, že z toho obrázku nevyčtu český název.
Jakmile je to anglicky, tak vím, že nemám šanci to vyluštit a musí mi někdo poradit.
Toto je jediný důvod, proč jsem v minulosti vždy vzdal kalendáře a přitom se na ně vždy těším...
Dneska obě krásné :)
Pavel Ajsmkfenxcnwopfdc Rasty napsal(a):
Ahoj.
Moc se mi líbí adventní kalendáře.
Jediný důvod proč jsem vždy zklamaný:
Neumím anglicky a den 2. a 4. vedou k anglickým názvům. Vím, že pro lidi co to zvládají za pár vteřin, by to asi byla velká pomoc.. ale nešlo by aby u každého dne bylo napsáno zda obrázek vede k anglickému názvu a nebo českému?
Jsem běžný uživatel, ne moc aktivní ve foru ale jsem tu už delší dobu a přiznám se, že jsem po 2-3hodinách přemýšlení naštvaný, když od kamaráda zjistím, že z toho obrázku nevyčtu český název.
Jakmile je to anglicky, tak vím, že nemám šanci to vyluštit a musí mi někdo poradit.
Toto je jediný důvod, proč jsem v minulosti vždy vzdal kalendáře a přitom se na ně vždy těším...
Podľa mňa ak sa spýtaš každý deň na fóre, tak sa určite nájde niekto, kto ti do správy dá vedieť, v akom jazyku to je.
Letos jsem byla překvapená, jak to více méně šlo snadno, ale se včerejším si stále nevím rady... Pomůže mi prosím někdo? :)
Mohol by ma prosím niekto nakopnúť v tej dnešnej filmovej hádanke? Tento rok mi tie filmové vôbec nejdú. Už som vyskúšala hádam 100 možností a nič.
Prosím o nápovedu k filmom - 4 a 6. Vopred ďakujem.
Neměl jsem v úmyslu se účastnit, ale ode dneška mi u zpráv svítí počet nevyplněných dní, a to mě lehce triggeruje :D
Tudíž prosím, prosím, poraďte mi někdo pršící ečka ze 4., písmenka ze 6. a hranolky z dneška. Děkuji! :)
Písmenka už mám, přišel jsem na ně sám.
Za zbytek děkuji LuciaG.
Seriál s pršícími éčky mi tam sice vyskočil několikrát, ale protože jsem si myslel, že hádanky se týkají pouze nových seriálů, tak jsem to nedával...
A na hranolky bych sám asi nepřišel, přitom je to docela jednoduché :D
Prosím vás vedel by mi niekto pomôcť s okienkom zo 6.12.? neviem si s ním rady. :(
Taky prosím o nakopnutí k 6.12.