Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2020

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Dom_Domec
Redaktor | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
7. 12. 2020 / 12:40:01 (před 3 roky)
on

Dneska hodně jednoduché. Taky se mi před chvílí podařilo vyluštit pětku, ale se šestkou si vůbec nevím rady. Možná se na to jen dívám z blbého úhlu. Nenakopl by mi někdo prosím nějakou nápovědu k 
6.12.? Předem děkuju.

EDIT: Vyřešeno, děkuji LuciaG.

Editováno: 2x | Naposledy: 7. 12. 2020 / 15:49:48
Pavel Ajsmkfenxcnwopfdc Rasty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
7. 12. 2020 / 13:31:25 (před 3 roky)
off

Ahoj.
Moc se mi líbí adventní kalendáře.
Jediný důvod proč jsem vždy zklamaný:
Neumím anglicky a den 2. a 4. vedou k anglickým názvům. Vím, že pro lidi co to zvládají za pár vteřin, by to asi byla velká pomoc.. ale nešlo by aby u každého dne bylo napsáno zda obrázek vede k anglickému názvu a nebo českému?
Jsem běžný uživatel, ne moc aktivní ve foru ale jsem tu už delší dobu a přiznám se, že jsem po 2-3hodinách přemýšlení naštvaný, když od kamaráda zjistím, že z toho obrázku nevyčtu český název.

Jakmile je to anglicky, tak vím, že nemám šanci to vyluštit a musí mi někdo poradit.
Toto je jediný důvod, proč jsem v minulosti vždy vzdal kalendáře a přitom se na ně vždy těším...

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
7. 12. 2020 / 13:39:00 (před 3 roky)
off

Dneska obě krásné :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
LuciaG
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
7. 12. 2020 / 13:56:35 (před 3 roky)
off
Pavel Ajsmkfenxcnwopfdc Rasty napsal(a):

Ahoj.
Moc se mi líbí adventní kalendáře.
Jediný důvod proč jsem vždy zklamaný:
Neumím anglicky a den 2. a 4. vedou k anglickým názvům. Vím, že pro lidi co to zvládají za pár vteřin, by to asi byla velká pomoc.. ale nešlo by aby u každého dne bylo napsáno zda obrázek vede k anglickému názvu a nebo českému?
Jsem běžný uživatel, ne moc aktivní ve foru ale jsem tu už delší dobu a přiznám se, že jsem po 2-3hodinách přemýšlení naštvaný, když od kamaráda zjistím, že z toho obrázku nevyčtu český název.

Jakmile je to anglicky, tak vím, že nemám šanci to vyluštit a musí mi někdo poradit.
Toto je jediný důvod, proč jsem v minulosti vždy vzdal kalendáře a přitom se na ně vždy těším...

Podľa mňa ak sa spýtaš každý deň na fóre, tak sa určite nájde niekto, kto ti do správy dá vedieť, v akom jazyku to je.

vuvicom
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
7. 12. 2020 / 14:07:40 (před 3 roky)
off

Letos jsem byla překvapená, jak to více méně šlo snadno, ale se včerejším si stále nevím rady... Pomůže mi prosím někdo? :)

Říká se že chybami se člověk učí. To je proč jich dělám tolik. Za chvíli ze mě bude génius.
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
7. 12. 2020 / 14:10:27 (před 3 roky)
off

Mohol by ma prosím niekto nakopnúť v tej dnešnej filmovej hádanke? Tento rok mi tie filmové vôbec nejdú. Už som vyskúšala hádam 100 možností a nič.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Editováno: 1x | Naposledy: 7. 12. 2020 / 14:11:39
Palki15
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
7. 12. 2020 / 14:15:28 (před 3 roky)
off

Prosím o nápovedu k filmom - 4 a 6. Vopred ďakujem.

darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
7. 12. 2020 / 14:19:17 (před 3 roky)
off

Neměl jsem v úmyslu se účastnit, ale ode dneška mi u zpráv svítí počet nevyplněných dní, a to mě lehce triggeruje :D
Tudíž prosím, prosím, poraďte mi někdo pršící ečka ze 4., písmenka ze 6. a hranolky z dneška. Děkuji! :)

Písmenka už mám, přišel jsem na ně sám.
Za zbytek děkuji LuciaG.
Seriál s pršícími éčky mi tam sice vyskočil několikrát, ale protože jsem si myslel, že hádanky se týkají pouze nových seriálů, tak jsem to nedával...
A na hranolky bych sám asi nepřišel, přitom je to docela jednoduché :D

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
Editováno: 2x | Naposledy: 7. 12. 2020 / 14:33:07
broni
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
7. 12. 2020 / 14:29:48 (před 3 roky)
off

Prosím vás vedel by mi niekto pomôcť s okienkom zo 6.12.? neviem si s ním rady. :(

slayqueen
tommmyk
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
7. 12. 2020 / 14:58:18 (před 3 roky)
off

Taky prosím o nakopnutí k 6.12.