Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak dnešní se mi povedla hned na první pokus. Včerejší už taky mám, ale ta mi dala zatím nejvíce zabrat. :D
Včera se nikdo neozval,tak to zkouším dneska znova. Nepomůže mi někdo s filmovou hádankou ze včerejška? Předem moc děkuji. :)
Ahoj, mohla bych poprosit o nápovědu na 6. den? Klidně poradím cokoliv jiného na oplátku :)
EDIT: děkuju moc všem, už mám.
Ahojky, někdo prosím nápovědu k tomu dnešku? Jak seriálovou, tak i filmovou? Dneska mi to nějak nemyslí.
Pavel Ajsmkfenxcnwopfdc Rasty napsal(a):
Ahoj.
Moc se mi líbí adventní kalendáře.
Jediný důvod proč jsem vždy zklamaný:
Neumím anglicky a den 2. a 4. vedou k anglickým názvům. Vím, že pro lidi co to zvládají za pár vteřin, by to asi byla velká pomoc.. ale nešlo by aby u každého dne bylo napsáno zda obrázek vede k anglickému názvu a nebo českému?
Jsem běžný uživatel, ne moc aktivní ve foru ale jsem tu už delší dobu a přiznám se, že jsem po 2-3hodinách přemýšlení naštvaný, když od kamaráda zjistím, že z toho obrázku nevyčtu český název.
Jakmile je to anglicky, tak vím, že nemám šanci to vyluštit a musí mi někdo poradit.
Toto je jediný důvod, proč jsem v minulosti vždy vzdal kalendáře a přitom se na ně vždy těším...
CZ: 8/9/12/14/15/16/19/20/21
EN: 10/11/13/15/17/18/22/23
15. by měla být řešitelná oběma způsoby
Filmy jsou všechny česky.
Ahoj, může mi prosím někdo poradit s dnešním filmovým okénkem? Děkuju :)
Fruiko napsal(a):
CZ: 8/9/12/14/15/16/19/20/21
EN: 10/11/13/15/17/18/22/23
15. by měla být řešitelná oběma způsoby
Filmy jsou všechny česky.
Děkuji moc :3
Můžu poprosit o nápovědu k 5? Snažím se jak jen to jde, ale na tuhle jsem prostě krátká :)