Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Doteraz mi tie seriálové išli až moc ľahko, nad tou dnešnou ale musím ešte popremýšľať.
Ty jo, kým som si to všetko pospájala, ale nakoniec mám :)
Lahůdka.
Dobře, tohle mi nějakou chvíli trvalo, ale jakmile jsem na to přišla, měla jsem ze sebe neskutečnou radost. :D
Líbí se mi, když se dá název vydedukovat, i pokud neznáte seriál. Hezké, rychle hotové, můžu jít spát :)
Tak já jsem dneska poprvé úplně v háji, nevím ani kde začít... velikost, barva, co je těch 501? :D
F.Valek napsal(a):
Tak já jsem dneska poprvé úplně v háji, nevím ani kde začít... velikost, barva, co je těch 501? :D
Doporučila bych projít si hádanky z předchozích ročníků. Nic nového se vymyslet nedá, takže i těch 501 dostane smysl...
Litocha napsal(a):
Doporučila bych projít si hádanky z předchozích ročníků. Nic nového se vymyslet nedá, takže i těch 501 dostane smysl...
Tak dnes s pomocí ,ale hotovo, děkuji všem. :D
No a je to tu prvý krát tento rok. Asi si to číslo zle vykladám lebo nech to všetko krútim akokoľvek, žiadny seriál nenachádzam 😂 akékoľvek rady sú vítané
edit: tak som na to vlastne išla spravne, len mi google zle pomohol a priliš som mu verila 😂