Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dnes obě celkem rychle, snad mi to vydrží ;)
dneska to šlo)) super... sem byl nateseny opět na luštění
Dnes obe ľahké :)
Už jsem vyzkoušel všechny kombinace města, kmene, dokonce i domů a furt nic. Fakt nemám tušení, má to být popiš co vidíš, ale asi koukám blbě, postrčí mě někdo?
Mohl by mi někdo prosím poradit s první filmovou hádankou? Díky moc. Na oplátku nabízím pomoc s prvními dvěma seriálovými hádankami. Pokud nevíte, můžete napsat. :D
Tak po úspěšném prvním dni jsem se u dnešní hádanky zasekla. Poradí někdo, který seriál by to mohl být? Děkuji. :)
EDIT: Tak jsem na to nakonec přišla, byl to menší porod, ale zvládla jsem to. :D
Film ľahký, ale seriál mi tentoraz dal zabrať, kým som prišla na to správne slovo :)
Včerejší seriál byl lehčí než ten dnešní, ale nakonec mám i dnešní seriál. Film dnešní taky hotov, jen včerejší film stále nic. :( :D
Včerejší byla hned a ta dnešní trošku potrápila, než jsem si to dala dohromady. Potom jsem se už jenom divila, že mě to nenapadlo hned. Takže zatím obě seriálové hádanky hotovy. Snad se bude dařit i dál :)
Pokud chcete poradit, tak mi napište, co vidíte, ať vás mám, jak postrčit :)