Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahojky,
chci se zeptat, odpověděla jsem na jednu zprávu, šla odpovědět na druhou a když jsem ji chtěla odeslat, napsalo mi to, něco jako "účet vypadá podezřele, máš stopku na psaní zpráv, musíš počkat XX sekund"
později už mi zpráva šla normálně odeslat, ale stejně si říkám čím to mohlo být?
Předem díky za odpověd,
A4
Anča4m napsal(a):
Ahojky,
chci se zeptat, odpověděla jsem na jednu zprávu, šla odpovědět na druhou a když jsem ji chtěla odeslat, napsalo mi to, něco jako "účet vypadá podezřele, máš stopku na psaní zpráv, musíš počkat XX sekund"
později už mi zpráva šla normálně odeslat, ale stejně si říkám čím to mohlo být?
Předem díky za odpověd,
A4
To je obrana proti spamům. Stačí počkat chvilku mezi odesláním druhé zprávy.
Anča4m napsal(a):
Ahojky,
Předem díky za odpověd,
A4
Já se na to v pondělí podívám, evidentně to vymrzuje víc než by mělo. Většinou stačí neposílat zprávy se stejným předmětem. To totiž právě spamboti dělají a tak to do celkového skóre přidává hodně bodů podezřelosti.
Fruiko napsal(a):
Já se na to v pondělí podívám, evidentně to vymrzuje víc než by mělo. Většinou stačí neposílat zprávy se stejným předmětem. To totiž právě spamboti dělají a tak to do celkového skóre přidává hodně bodů podezřelosti.
Jako nevím, ale když posílám re, tak se automaticky zvedne o jedno nebo dvě čísla (re 25 atd) tak by se to nemělo brát jako stejný předmět ne? Ale taky mi to strašně pije krev tohle čekání...
Aha, dobře. Děkuji oběma za odpověď :)
andromache napsal(a):
Jako nevím, ale když posílám re, tak se automaticky zvedne o jedno nebo dvě čísla (re 25 atd) tak by se to nemělo brát jako stejný předmět ne? Ale taky mi to strašně pije krev tohle čekání...
Jo, to by mělo fungovat.
Každopádně jsem opravil rozpoznávání čerstvých účtů, které bylo rozbité a všechny to bralo jako nové.
Stejný předmět je +60 sekund k defaultnímu času, stejná zpráva je +300 sekund k defaultnímu času. Takže by mělo stačit neposílat copy/paste zprávy a na omezení nenarazíš (je tam teda i slovník s podezřelými výrazy, které ovlivňují skóre, ale jsou většinou větné celky v angličtině či odkazy na ne .cz stránky, takže normální člověk by na ně neměl narazit).
Fruiko napsal(a):
Jo, to by mělo fungovat.
Každopádně jsem opravil rozpoznávání čerstvých účtů, které bylo rozbité a všechny to bralo jako nové.
Stejný předmět je +60 sekund k defaultnímu času, stejná zpráva je +300 sekund k defaultnímu času. Takže by mělo stačit neposílat copy/paste zprávy a na omezení nenarazíš (je tam teda i slovník s podezřelými výrazy, které ovlivňují skóre, ale jsou většinou větné celky v angličtině či odkazy na ne .cz stránky, takže normální člověk by na ně neměl narazit).
Tak uvidíme, jak se to osvědčí :-).
andromache napsal(a):
Tak uvidíme, jak se to osvědčí :-).
Funguje to nebo to je tak rozbitý, že mi o tom ani nikdo nemůže napsat? :-D
Fruiko napsal(a):
Funguje to nebo to je tak rozbitý, že mi o tom ani nikdo nemůže napsat? :-D
Sorry :D. Už to funguje bez problémů. Až se zase něco rozbije, tak se o tom dozvíš neboj :D. Buď tady nebo z fňukání na timeline (za předpokladu, že to nebude timeline, co bude rozbitý :D).
Na serialzone jsem za těch sto let žádný spam a nebo něco podezřelého ani jednou nezažil. Jen hádanky od Fruika jsou občas podezřelé, ale to k tomu patří. :D