Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdá se, že v kategorii "Co by se mělo vychytat" na nás nikdo zodpovědný nereagoval, tak jsem se rozhodl založit nové téma a prosím adminy, aby se k tomu vyjádřili...
Toho spamu je tu posledních několik dní tolik, že se v tom běžný uživatel přestává orientovat a začíná přemýšlet o tom, proč a jestli vůbec serialzone dál navštěvovat.
Mohli byste s tím, prosím, někdo něco udělat?
tvoj názor zdieľam,ako po rozkliknutí nejakého topicu,človek nevidí nič iné ako spam spam a spam.nechcem urážať ale deje sa to už dlhšiu dobu a pripadá mi ako by to nik neriešil.len s tým človek stráca chuť sa sem vracať, pretože nič iného tu nenájde ako spam
to ja už ani nepozerám pomaly do topicov,stačí mi uvidieť nick pri poslednom príspevku a už tuším, že je to spam
takychto problemov uz malo hafo for :) a nechapem, co robia admini, resp. ci tu vobec nejaki su...jak keby nato srali...1. treba vymazat/zabanovat vsetkych spam botov a 2. treba spravit jednoduchu vec, a to, aby pri registracii sa overovalo, ci je dany subjekt "clovek"...uz to tak ma snad kazde forum pri registracii, vacsinou to funguje tak, ze opisete nahodne vygenerovany kod a tym sa potvrdi, ze ste "clovek"...
// jo a tiez ma to samozrejme odradza...kym sa to tu neprecisti a nespravi to s tymi registraciami (alebo nieco podobne), tak tu nato zatial serem ;)
jo, mně ty spamy taky štvou, ale dřív tady nebyly ne? teda já jsem si jich všimnul teprve nedávno...
Frozen99 napsal(a):
jo, mně ty spamy taky štvou, ale dřív tady nebyly ne? teda já jsem si jich všimnul teprve nedávno...
čo to možno pred týždňom mohlo začať,viacej asi nie
Kahlan napsal(a):
čo to možno pred týždňom mohlo začať,viacej asi nie
Ale i to je už dost dlouho na to, aby s tím správci něco udělali, tak doufám, že se to brzy vrátí k normálu.
Michal-Sima@seznam.cz napsal(a):
Ale i to je už dost dlouho na to, aby s tím správci něco udělali, tak doufám, že se to brzy vrátí k normálu.
taky doufám ;)
no já si těch spamů všiml až dnes díky tomuto příspěvku. tak je možné, že to tentokrát zaregistruje i nějaký admin ;)
Já jenom čekám, až se to vyrojí i TADY :D
No, ale vážně, už mě to taky pěkně se*e!
IrmaVep napsal(a):
Já jenom čekám, až se to vyrojí i TADY :D
No, ale vážně, už mě to taky pěkně se*e!
No jo. :D Byla by sranda, kdyby spamaři spamovali v tématu stop spamu :D
Podle mě to admini museli zaregistrovat. I když, kdo ví, třeba na čtení příspěvků čas nemají. Teď je to téma aspoň na očích.