Diskuzní fórum

STOP SPAMU

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
17. 8. 2011 / 12:12:00 (před 13 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Např. na mobilu s nima jde fakt moc dobře posouvat...

Takže konstatuji, že neprogramátoři by do toho neměli kecat programátorům...

Jsou desítky metod, co neotravují uživatele a robot si s nimi nedokáže poradit (on si teda dokáže poradit s každou včetně přesouvacích obrázků, když je robot naprogramovaný přímo na cílovou stránku).

Holt zrovna pech, že jsem tu nebyl, když prorazil naši ochranu, abych mohl včas zasáhnout...

pises o tom, jak keby sa tu denne registrovalo 1000 ludi a 2/3 z nich prave z mobilu...ach jo, jak chcete...

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Editováno: 1x | Naposledy: 17. 8. 2011 / 12:12:31
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
17. 8. 2011 / 12:48:34 (před 13 roky)
on
inekafe napsal(a):

pises o tom, jak keby sa tu denne registrovalo 1000 ludi a 2/3 z nich prave z mobilu...ach jo, jak chcete...

A co ty máš za problém? Spam tu není a pravděpodobně zase dlouho nebude...

A dokonce k tomu nepotřebujeme ani otravné obrázky...

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
magpie
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
17. 8. 2011 / 13:43:15 (před 13 roky)
off

Fruiko: Chtěla bych poděkovat. :) Já programování nerozumím, tak ho tady řešit nebudu. Spamy zmizely velice rychle. Tak děkuju :)

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
17. 8. 2011 / 14:09:58 (před 13 roky)
off
Furiant napsal(a):

A to vaše tvrzení "kvůli spamu sem přestanu chodit" mi přišlo fakt úsměvný...

Mně též :D Jako by tu bylo jen fórum a nic jiného, kvůli čemu sem uživatelé zavítají :)

Ale samozřejmě taky děkuju Fruikovi za programátorské čáry, je to mnohem příjemnější :)

Editováno: 1x | Naposledy: 17. 8. 2011 / 14:10:43
michal123
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
17. 8. 2011 / 14:30:08 (před 13 roky)
off
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
17. 8. 2011 / 14:57:26 (před 13 roky)
off
Furiant napsal(a):

A to vaše tvrzení "kvůli spamu sem přestanu chodit" mi přišlo fakt úsměvný...

to už bylo přehnané tvrzení. pochybuju, že by to ti, co to napsali, opravdu udělali.

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
17. 8. 2011 / 14:59:25 (před 13 roky)
off

priznávam,že som bola jedna z nich,ale už mi vážne liezla sitúacia tu hore krkom,ale asi by som nedokázala poriadne zanevrieť na túto stránku,možno by som sem chodila trošku menej =D

ps:vďaka,že ste to tu dali do poriadku

Gallifrey fall no more!
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
17. 8. 2011 / 15:20:02 (před 13 roky)
off

To je možný, ale zamrzí to... jak kdyby ta práce a ten čas, co jsme věnovali plněním seriálové databáze, byla k ničemu... stejně zamrzela tenkrát i u na tom VD webu ta hláška, že když nebudeme dělat titulky, že ten web je k ničemu...

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
magpie
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
17. 8. 2011 / 15:52:12 (před 13 roky)
off
Furiant napsal(a):

To je možný, ale zamrzí to... jak kdyby ta práce a ten čas, co jsme věnovali plněním seriálové databáze, byla k ničemu... stejně zamrzela tenkrát i u na tom VD webu ta hláška, že když nebudeme dělat titulky, že ten web je k ničemu...

Ten web je dokonalý. Chodím tam pravidelně každý den, a že tam nejsou titulky je mi úplně jedno :)

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
17. 8. 2011 / 16:29:09 (před 13 roky)
off
Furiant napsal(a):

šak hej,ako možno to bolo len vyliatie zlosti,ako aj tak som sem chodila každú chvíľu =D

Gallifrey fall no more!