Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Např. na mobilu s nima jde fakt moc dobře posouvat...
Takže konstatuji, že neprogramátoři by do toho neměli kecat programátorům...
Jsou desítky metod, co neotravují uživatele a robot si s nimi nedokáže poradit (on si teda dokáže poradit s každou včetně přesouvacích obrázků, když je robot naprogramovaný přímo na cílovou stránku).
Holt zrovna pech, že jsem tu nebyl, když prorazil naši ochranu, abych mohl včas zasáhnout...
pises o tom, jak keby sa tu denne registrovalo 1000 ludi a 2/3 z nich prave z mobilu...ach jo, jak chcete...
inekafe napsal(a):
pises o tom, jak keby sa tu denne registrovalo 1000 ludi a 2/3 z nich prave z mobilu...ach jo, jak chcete...
A co ty máš za problém? Spam tu není a pravděpodobně zase dlouho nebude...
A dokonce k tomu nepotřebujeme ani otravné obrázky...
Fruiko: Chtěla bych poděkovat. :) Já programování nerozumím, tak ho tady řešit nebudu. Spamy zmizely velice rychle. Tak děkuju :)
Furiant napsal(a):
A to vaše tvrzení "kvůli spamu sem přestanu chodit" mi přišlo fakt úsměvný...
Mně též :D Jako by tu bylo jen fórum a nic jiného, kvůli čemu sem uživatelé zavítají :)
Ale samozřejmě taky děkuju Fruikovi za programátorské čáry, je to mnohem příjemnější :)
Furiant napsal(a):
A to vaše tvrzení "kvůli spamu sem přestanu chodit" mi přišlo fakt úsměvný...
to už bylo přehnané tvrzení. pochybuju, že by to ti, co to napsali, opravdu udělali.
priznávam,že som bola jedna z nich,ale už mi vážne liezla sitúacia tu hore krkom,ale asi by som nedokázala poriadne zanevrieť na túto stránku,možno by som sem chodila trošku menej =D
ps:vďaka,že ste to tu dali do poriadku
To je možný, ale zamrzí to... jak kdyby ta práce a ten čas, co jsme věnovali plněním seriálové databáze, byla k ničemu... stejně zamrzela tenkrát i u na tom VD webu ta hláška, že když nebudeme dělat titulky, že ten web je k ničemu...
Furiant napsal(a):
To je možný, ale zamrzí to... jak kdyby ta práce a ten čas, co jsme věnovali plněním seriálové databáze, byla k ničemu... stejně zamrzela tenkrát i u na tom VD webu ta hláška, že když nebudeme dělat titulky, že ten web je k ničemu...
Ten web je dokonalý. Chodím tam pravidelně každý den, a že tam nejsou titulky je mi úplně jedno :)
Furiant napsal(a):
šak hej,ako možno to bolo len vyliatie zlosti,ako aj tak som sem chodila každú chvíľu =D