Diskuzní fórum

Lepsi personalizace

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

michalss
Běžný uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
30. 12. 2020 / 11:28:36 (před 3 roky)
on

Ahoj,

Co mi rozhodne chybi je kompletni popis API ale hlavne v sekci vysilano podnech

Co tam urcite by melo byt je novinky hned pod tim moje sledovane serialy. A to cele urcite moznost do api. Chtel bych to vyuzit. To stejne potom do kalendare. Svoje a novinky v jedne karte, rozliseno treba barvou. Je hodne prijemne potom se divat ze hele dneska mi hraje neco meho a zaroven pod tim vidim co je noveho. Asi nejlepsi funkce co sem zatim zazil u podobnych webu.

Diky

Editováno: 3x | Naposledy: 30. 12. 2020 / 11:29:50
michalss
30. 12. 2020 / 15:10:32 (před 3 roky)
on

neskutecne mi chybi api po prihlaseni, jakoze vlastni kalendar, watchlist atd.. Nevim jeslti to nejak kde ale nenasel sem to nikde. Jen obecne veci... :(

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
30. 12. 2020 / 15:22:05 (před 3 roky)
off
michalss napsal(a):

neskutecne mi chybi api po prihlaseni, jakoze vlastni kalendar, watchlist atd.. Nevim jeslti to nejak kde ale nenasel sem to nikde. Jen obecne veci... :(

Nevím, ale nemyslíš náhodou tohle?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
30. 12. 2020 / 15:50:59 (před 3 roky)
on
michalss napsal(a):

Ahoj,

Co mi rozhodne chybi je kompletni popis API ale hlavne v sekci vysilano podnech

Co tam urcite by melo byt je novinky hned pod tim moje sledovane serialy. A to cele urcite moznost do api. Chtel bych to vyuzit. To stejne potom do kalendare. Svoje a novinky v jedne karte, rozliseno treba barvou. Je hodne prijemne potom se divat ze hele dneska mi hraje neco meho a zaroven pod tim vidim co je noveho. Asi nejlepsi funkce co sem zatim zazil u podobnych webu.

Diky

Na novinky je výpis jinde, ale Ok, můžu to tam nějak přerovnat. Tvoje seriály jsou defaultně nahoře. V kalendáři jsou taky defaultně tvoje seriály, včetně exportu/napojení do externích kalendářů. Měli jsme i RSS na vlastní seriály, ale to nikdo nepoužíval.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
michalss
30. 12. 2020 / 19:38:42 (před 3 roky)
on

Musis se ma to divat s pohledu uzivatele. Ja treba nechodim na home na novinky moc. Chci videt svoje veci a novinky k tomu. Tohle je vzdy velice dulezite, pac je to vsechno v jednom a mas prehled. To stejne bych ocenil i v kalendari a bude to perfektni.. :) Jo tohle vsechno do api, kde si muzu pres api vytahnout tyhle veci. Fakt se mi nechce parsovat html :( Diky moc

Jeste dodam, ze api je stejne dulezite, pokud chcete aby web byl vyuzivat i ve vetsich projektech, bez api to proste nejde. V dnesno dobe co nema api je uz v pocatku mrtve. Dela ve vyvoji uz 20 let a zatim sem nepotkal jedinou vec kde by nekdo nechtel api. At uz u mikroaplikaci ci jinych sluzeb.

Editováno: 2x | Naposledy: 30. 12. 2020 / 19:41:08
Fruiko
30. 12. 2020 / 21:29:41 (před 3 roky)
on
michalss napsal(a):

Musis se ma to divat s pohledu uzivatele. Ja treba nechodim na home na novinky moc. Chci videt svoje veci a novinky k tomu. Tohle je vzdy velice dulezite, pac je to vsechno v jednom a mas prehled. To stejne bych ocenil i v kalendari a bude to perfektni.. :) Jo tohle vsechno do api, kde si muzu pres api vytahnout tyhle veci. Fakt se mi nechce parsovat html :( Diky moc

Jeste dodam, ze api je stejne dulezite, pokud chcete aby web byl vyuzivat i ve vetsich projektech, bez api to proste nejde. V dnesno dobe co nema api je uz v pocatku mrtve. Dela ve vyvoji uz 20 let a zatim sem nepotkal jedinou vec kde by nekdo nechtel api. At uz u mikroaplikaci ci jinych sluzeb.

A proto je poslední dobou všichni zpoplatňují/vypínají. :-)

Ale jo v dlouhodobém výhledu je v plánu.

michalss
31. 12. 2020 / 08:46:10 (před 3 roky)
on
Fruiko napsal(a):

A proto je poslední dobou všichni zpoplatňují/vypínají. :-)

Ale jo v dlouhodobém výhledu je v plánu.

Uved jediny pripad prosim? Jediny web co nema api je snad csfd bohuzel, ale k tomu maji asi jiny duvod.

Fruiko
31. 12. 2020 / 09:05:38 (před 3 roky)
on
michalss napsal(a):

Uved jediny pripad prosim? Jediny web co nema api je snad csfd bohuzel, ale k tomu maji asi jiny duvod.

Netflix. Měl už nemá.
Google mapy. Bylo zadarmo. Nyní brutálně zpoplatněné.
App Store. Měl už nemá.

Fruiko
31. 12. 2020 / 12:56:31 (před 3 roky)
on
michalss napsal(a):

Hodil jsem novinky v dnešních vysíláních nahoru.

Patriccck
Redaktor | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
31. 12. 2020 / 13:37:19 (před 3 roky)
off
michalss napsal(a):

A v novém připravovaném webu API nemají?

1/2
12