Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj,
Co mi rozhodne chybi je kompletni popis API ale hlavne v sekci vysilano podnech
Co tam urcite by melo byt je novinky hned pod tim moje sledovane serialy. A to cele urcite moznost do api. Chtel bych to vyuzit. To stejne potom do kalendare. Svoje a novinky v jedne karte, rozliseno treba barvou. Je hodne prijemne potom se divat ze hele dneska mi hraje neco meho a zaroven pod tim vidim co je noveho. Asi nejlepsi funkce co sem zatim zazil u podobnych webu.
Diky
neskutecne mi chybi api po prihlaseni, jakoze vlastni kalendar, watchlist atd.. Nevim jeslti to nejak kde ale nenasel sem to nikde. Jen obecne veci... :(
michalss napsal(a):
neskutecne mi chybi api po prihlaseni, jakoze vlastni kalendar, watchlist atd.. Nevim jeslti to nejak kde ale nenasel sem to nikde. Jen obecne veci... :(
Nevím, ale nemyslíš náhodou tohle?
michalss napsal(a):
Ahoj,
Co mi rozhodne chybi je kompletni popis API ale hlavne v sekci vysilano podnech
Co tam urcite by melo byt je novinky hned pod tim moje sledovane serialy. A to cele urcite moznost do api. Chtel bych to vyuzit. To stejne potom do kalendare. Svoje a novinky v jedne karte, rozliseno treba barvou. Je hodne prijemne potom se divat ze hele dneska mi hraje neco meho a zaroven pod tim vidim co je noveho. Asi nejlepsi funkce co sem zatim zazil u podobnych webu.
Diky
Na novinky je výpis jinde, ale Ok, můžu to tam nějak přerovnat. Tvoje seriály jsou defaultně nahoře. V kalendáři jsou taky defaultně tvoje seriály, včetně exportu/napojení do externích kalendářů. Měli jsme i RSS na vlastní seriály, ale to nikdo nepoužíval.
Musis se ma to divat s pohledu uzivatele. Ja treba nechodim na home na novinky moc. Chci videt svoje veci a novinky k tomu. Tohle je vzdy velice dulezite, pac je to vsechno v jednom a mas prehled. To stejne bych ocenil i v kalendari a bude to perfektni.. :) Jo tohle vsechno do api, kde si muzu pres api vytahnout tyhle veci. Fakt se mi nechce parsovat html :( Diky moc
Jeste dodam, ze api je stejne dulezite, pokud chcete aby web byl vyuzivat i ve vetsich projektech, bez api to proste nejde. V dnesno dobe co nema api je uz v pocatku mrtve. Dela ve vyvoji uz 20 let a zatim sem nepotkal jedinou vec kde by nekdo nechtel api. At uz u mikroaplikaci ci jinych sluzeb.
michalss napsal(a):
Musis se ma to divat s pohledu uzivatele. Ja treba nechodim na home na novinky moc. Chci videt svoje veci a novinky k tomu. Tohle je vzdy velice dulezite, pac je to vsechno v jednom a mas prehled. To stejne bych ocenil i v kalendari a bude to perfektni.. :) Jo tohle vsechno do api, kde si muzu pres api vytahnout tyhle veci. Fakt se mi nechce parsovat html :( Diky moc
Jeste dodam, ze api je stejne dulezite, pokud chcete aby web byl vyuzivat i ve vetsich projektech, bez api to proste nejde. V dnesno dobe co nema api je uz v pocatku mrtve. Dela ve vyvoji uz 20 let a zatim sem nepotkal jedinou vec kde by nekdo nechtel api. At uz u mikroaplikaci ci jinych sluzeb.
A proto je poslední dobou všichni zpoplatňují/vypínají. :-)
Ale jo v dlouhodobém výhledu je v plánu.
Fruiko napsal(a):
A proto je poslední dobou všichni zpoplatňují/vypínají. :-)
Ale jo v dlouhodobém výhledu je v plánu.
Uved jediny pripad prosim? Jediny web co nema api je snad csfd bohuzel, ale k tomu maji asi jiny duvod.
michalss napsal(a):
Uved jediny pripad prosim? Jediny web co nema api je snad csfd bohuzel, ale k tomu maji asi jiny duvod.
Netflix. Měl už nemá.
Google mapy. Bylo zadarmo. Nyní brutálně zpoplatněné.
App Store. Měl už nemá.
michalss napsal(a):
Hodil jsem novinky v dnešních vysíláních nahoru.
michalss napsal(a):
A v novém připravovaném webu API nemají?