Diskuzní fórum

Výzva 2021

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
1. 2. 2021 / 13:23:49 (před 3 roky)
on
AdaW napsal(a):

Teoretická otázka, v případě, že se tedy má jednat o jakoukoli epizodu, ne konkrétně o pilot, stále má jít o seriál, který rozkoukáme teprve letos? Dejme tomu, že se v nějakém seriálu, který se stále vysílá a já na něj pravidelně koukám už několik let, letos objeví valentýnská epizoda - mohla bych ten seriál použít, nebo to i v tomto případě má být seriál, který teprve od začátku rozkoukám? Jak říkám, je to fakt velmi teoretická otázka, pochybuju, že se v čemkoli, na co aktuálně koukám, Valentýn objeví, ale je dobré to vědět do budoucna v případě dalších stejně formulovaných zadáních. :)

https://www.serialzone.cz/timeline/?status=336649

AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
1. 2. 2021 / 13:24:19 (před 3 roky)
on
ragelly napsal(a):

https://www.serialzone.cz/timeline/?status=336649

Jen, co jsem to dopsala, jsem si to přečetla. :D Díky!

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
1. 2. 2021 / 13:27:59 (před 3 roky)
on
AdaW napsal(a):

Teoretická otázka, v případě, že se tedy má jednat o jakoukoli epizodu, ne konkrétně o pilot, stále má jít o seriál, který rozkoukáme teprve letos? Dejme tomu, že se v nějakém seriálu, který se stále vysílá a já na něj pravidelně koukám už několik let, letos objeví valentýnská epizoda - mohla bych ten seriál použít, nebo to i v tomto případě má být seriál, který teprve od začátku rozkoukám? Jak říkám, je to fakt velmi teoretická otázka, pochybuju, že se v čemkoli, na co aktuálně koukám, Valentýn objeví, ale je dobré to vědět do budoucna v případě dalších stejně formulovaných zadání. :)

Můžeš. Stačí vidět epizodu v premiéře.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Kylare
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
1. 2. 2021 / 22:17:00 (před 3 roky)
off

Napadlo mě se zeptat, dodržujete také že každý pilot jde přiřadit maximálně k jedné výzvě? Nebo je to jenom moje osobní pravidlo? Přemýšlím totiž, že bych si to letos ulehčila... :D

ragelly
1. 2. 2021 / 22:21:21 (před 3 roky)
on
Kylare napsal(a):

Napadlo mě se zeptat, dodržujete také že každý pilot jde přiřadit maximálně k jedné výzvě? Nebo je to jenom moje osobní pravidlo? Přemýšlím totiž, že bych si to letos ulehčila... :D

To je podmínka, jeden seriál může být vždy jen v jedné kategorii :))

HansNovy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
2. 2. 2021 / 06:46:05 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

To je podmínka, jeden seriál může být vždy jen v jedné kategorii :))

Asi by nebylo špatné udělat nějaký seznam pravidel. Některé otázky už jsem tu viděl několikrát 😂

Hans
ragelly
2. 2. 2021 / 12:24:47 (před 3 roky)
on
HansNovy napsal(a):

Asi by nebylo špatné udělat nějaký seznam pravidel. Některé otázky už jsem tu viděl několikrát 😂

Pravidla jsou napsaná tady v článku :)

HansNovy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
2. 2. 2021 / 19:05:38 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Pravidla jsou napsaná tady v článku :)

Moje chyba ;)

Hans
Hanichka
VIP | Cool level: 30 | Nathan Ford
9. 2. 2021 / 15:42:06 (před 3 roky)
off

Mám dotaz ke kategorii "pavouk". V článku píšete, že to mají být seriály z anket roku 2019, na stránce, kde seriály do výzvy zadávám, ale ten rok zmíněný není a já bych hrozně ráda použila nějaký z roku 2020 - podle toho, co se do pavouka probojuje. Podařilo se mi většinu ostatních kategorií zaplnit právě seriály, na které koukám díky aktuální anketě, tak si to nechci "kazit" :)
Trvá tedy na tom, aby to byl seriál z minulého ročníku anket nebo to není tak důležité?

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
9. 2. 2021 / 17:10:36 (před 3 roky)
on
Hanichka napsal(a):

Mám dotaz ke kategorii "pavouk". V článku píšete, že to mají být seriály z anket roku 2019, na stránce, kde seriály do výzvy zadávám, ale ten rok zmíněný není a já bych hrozně ráda použila nějaký z roku 2020 - podle toho, co se do pavouka probojuje. Podařilo se mi většinu ostatních kategorií zaplnit právě seriály, na které koukám díky aktuální anketě, tak si to nechci "kazit" :)
Trvá tedy na tom, aby to byl seriál z minulého ročníku anket nebo to není tak důležité?

Může být z libovolného.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.