Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
AdaW napsal(a):
Teoretická otázka, v případě, že se tedy má jednat o jakoukoli epizodu, ne konkrétně o pilot, stále má jít o seriál, který rozkoukáme teprve letos? Dejme tomu, že se v nějakém seriálu, který se stále vysílá a já na něj pravidelně koukám už několik let, letos objeví valentýnská epizoda - mohla bych ten seriál použít, nebo to i v tomto případě má být seriál, který teprve od začátku rozkoukám? Jak říkám, je to fakt velmi teoretická otázka, pochybuju, že se v čemkoli, na co aktuálně koukám, Valentýn objeví, ale je dobré to vědět do budoucna v případě dalších stejně formulovaných zadáních. :)
https://www.serialzone.cz/timeline/?status=336649
ragelly napsal(a):
https://www.serialzone.cz/timeline/?status=336649
Jen, co jsem to dopsala, jsem si to přečetla. :D Díky!
AdaW napsal(a):
Teoretická otázka, v případě, že se tedy má jednat o jakoukoli epizodu, ne konkrétně o pilot, stále má jít o seriál, který rozkoukáme teprve letos? Dejme tomu, že se v nějakém seriálu, který se stále vysílá a já na něj pravidelně koukám už několik let, letos objeví valentýnská epizoda - mohla bych ten seriál použít, nebo to i v tomto případě má být seriál, který teprve od začátku rozkoukám? Jak říkám, je to fakt velmi teoretická otázka, pochybuju, že se v čemkoli, na co aktuálně koukám, Valentýn objeví, ale je dobré to vědět do budoucna v případě dalších stejně formulovaných zadání. :)
Můžeš. Stačí vidět epizodu v premiéře.
Napadlo mě se zeptat, dodržujete také že každý pilot jde přiřadit maximálně k jedné výzvě? Nebo je to jenom moje osobní pravidlo? Přemýšlím totiž, že bych si to letos ulehčila... :D
Kylare napsal(a):
Napadlo mě se zeptat, dodržujete také že každý pilot jde přiřadit maximálně k jedné výzvě? Nebo je to jenom moje osobní pravidlo? Přemýšlím totiž, že bych si to letos ulehčila... :D
To je podmínka, jeden seriál může být vždy jen v jedné kategorii :))
ragelly napsal(a):
To je podmínka, jeden seriál může být vždy jen v jedné kategorii :))
Asi by nebylo špatné udělat nějaký seznam pravidel. Některé otázky už jsem tu viděl několikrát 😂
HansNovy napsal(a):
Asi by nebylo špatné udělat nějaký seznam pravidel. Některé otázky už jsem tu viděl několikrát 😂
Pravidla jsou napsaná tady v článku :)
ragelly napsal(a):
Pravidla jsou napsaná tady v článku :)
Moje chyba ;)
Mám dotaz ke kategorii "pavouk". V článku píšete, že to mají být seriály z anket roku 2019, na stránce, kde seriály do výzvy zadávám, ale ten rok zmíněný není a já bych hrozně ráda použila nějaký z roku 2020 - podle toho, co se do pavouka probojuje. Podařilo se mi většinu ostatních kategorií zaplnit právě seriály, na které koukám díky aktuální anketě, tak si to nechci "kazit" :)
Trvá tedy na tom, aby to byl seriál z minulého ročníku anket nebo to není tak důležité?
Hanichka napsal(a):
Mám dotaz ke kategorii "pavouk". V článku píšete, že to mají být seriály z anket roku 2019, na stránce, kde seriály do výzvy zadávám, ale ten rok zmíněný není a já bych hrozně ráda použila nějaký z roku 2020 - podle toho, co se do pavouka probojuje. Podařilo se mi většinu ostatních kategorií zaplnit právě seriály, na které koukám díky aktuální anketě, tak si to nechci "kazit" :)
Trvá tedy na tom, aby to byl seriál z minulého ročníku anket nebo to není tak důležité?
Může být z libovolného.