Diskuzní fórum

Výzva 2021

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Hanichka
VIP | Cool level: 30 | Nathan Ford
9. 2. 2021 / 17:45:03 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Může být z libovolného.

Jupí :)

Anyk
Redaktor | Cool level: 49 | Chip
10. 2. 2021 / 01:37:46 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Pravidla jsou napsaná tady v článku :)

ragelly, toto pravidlo (na které se ptala Kylare - zda lze jeden seriál ve výzvě použít vícekrát) ale ve článku zmíněné není. Znovu jsem to teď študovala a nenašla jsem. Pokud si to nemáme odvodit z prosby o poctivost 🤔

Dá se to předpokládat, možná to dřív vysloveně řečeno bylo, ale to nováčci vědět nemůžou...

hellukas
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
15. 2. 2021 / 15:04:22 (před 3 roky)
off

Zdravím, chci to vzít opravdu poctivě, tak bych se rád zeptal na názor ostatních ohledně kategorie s vypravěčem / voiceoverem. Vím, že už se tu řešil např. voiceover u některých dokumentů. Mě by ale zajímalo, zda by bylo v pořádku použít nějaký seriál o cestování, kterým někdo provází - není to přímo voiceover, ani postava, která by byla vypravěčem děje - ale je to dejme tomu průvodce tím seriálem a tedy dá se říct jakýsi vypraveč nebo? :D Případně pak, zda by vám přišlo ok použít Miran..ehm teda Call Me Kat, kde zase není přímo jako postava vypravěče, ale tím dějem tak nějak provází - na začátku říka, co se událo a občas i při boření té čtvrté stěny? Předem díky za názory. Možná časem najdu něco úplně přesně do této kategorie, ale říkal sem si, že už bych to tímhle mohl mít odbytý :)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
15. 2. 2021 / 19:15:51 (před 3 roky)
on
hellukas napsal(a):

Zdravím, chci to vzít opravdu poctivě, tak bych se rád zeptal na názor ostatních ohledně kategorie s vypravěčem / voiceoverem. Vím, že už se tu řešil např. voiceover u některých dokumentů. Mě by ale zajímalo, zda by bylo v pořádku použít nějaký seriál o cestování, kterým někdo provází - není to přímo voiceover, ani postava, která by byla vypravěčem děje - ale je to dejme tomu průvodce tím seriálem a tedy dá se říct jakýsi vypraveč nebo? :D Případně pak, zda by vám přišlo ok použít Miran..ehm teda Call Me Kat, kde zase není přímo jako postava vypravěče, ale tím dějem tak nějak provází - na začátku říka, co se událo a občas i při boření té čtvrté stěny? Předem díky za názory. Možná časem najdu něco úplně přesně do této kategorie, ale říkal sem si, že už bych to tímhle mohl mít odbytý :)

Já myslím že to je ok. Jinak bourání 4 stěny tuto kategorii přímo charakterizuje! ;-) Původně jsem chtěl samostatnou kategorii, ale pak jsem usoudil, že by toho asi v seriálech bylo docela málo.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
hellukas
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
15. 2. 2021 / 20:02:03 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Já myslím že to je ok. Jinak bourání 4 stěny tuto kategorii přímo charakterizuje! ;-) Původně jsem chtěl samostatnou kategorii, ale pak jsem usoudil, že by toho asi v seriálech bylo docela málo.

Super, dekuju. Ja si to tak myslel, ale radsi sem si to chtel nechat schválit hlasem lidu :)

bettyragy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
27. 3. 2021 / 13:45:06 (před 3 roky)
off

Ahoj,
chci se zeptat.
Mám ohodnocen seriál Krtek a panda, ale na seriálové mapě nemám Čínu vybarvenou - i když jako seriál v seznamu čínských seriálů vyskakuje.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
29. 3. 2021 / 09:17:30 (před 3 roky)
on
bettyragy napsal(a):

Ahoj,
chci se zeptat.
Mám ohodnocen seriál Krtek a panda, ale na seriálové mapě nemám Čínu vybarvenou - i když jako seriál v seznamu čínských seriálů vyskakuje.

Je potřeba odškrtnout první epizodu.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
KamilkaP.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
17. 4. 2021 / 20:23:30 (před 3 roky)
on

Ahoj, doporučil by mi někdo seriál s epizodou, kde se řeší Valentýn? Nejlépe na netflixu nebo HBO GO. Diky :)

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
18. 4. 2021 / 12:12:21 (před 3 roky)
on
KamilkaP. napsal(a):

Ahoj, doporučil by mi někdo seriál s epizodou, kde se řeší Valentýn? Nejlépe na netflixu nebo HBO GO. Diky :)

Nějaké tipy jsou tady: https://www.serialzone.cz/clanek/12853-srdicka-ruze-a-bonbony/

A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
18. 4. 2021 / 19:25:23 (před 3 roky)
off
KamilkaP. napsal(a):

Community je na netflixu Epizoda 2×15 – Early 21st Century Romanticism