Diskuzní fórum

Výzva 2021

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

JolanaC
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
29. 6. 2021 / 09:09:32 (před 3 roky)
off

Ahojte, poradíte mi někdo seriál na 16. [únor] Epizoda, ve které se řeší Valentýn? Díky moc... :-)

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
29. 6. 2021 / 10:10:22 (před 3 roky)
off
JolanaC napsal(a):

Ahojte, poradíte mi někdo seriál na 16. [únor] Epizoda, ve které se řeší Valentýn? Díky moc... :-)

Mrkni sem :)

Dom_Domec
Redaktor | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
7. 9. 2021 / 21:22:39 (před 3 roky)
off

Počítá se pilot seriálu Two and a Half Men k výzvě 22. [srpen] Epizoda seriálu odehrávající se v létě u moře nebo na dovolené, když Charlie bydlí u moře, ale prakticky to moře bylo v pilotu jen zmíněné?

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
8. 9. 2021 / 10:01:56 (před 3 roky)
on
Domec napsal(a):

Počítá se pilot seriálu Two and a Half Men k výzvě 22. [srpen] Epizoda seriálu odehrávající se v létě u moře nebo na dovolené, když Charlie bydlí u moře, ale prakticky to moře bylo v pilotu jen zmíněné?

Spíš ne.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
martinol
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
24. 9. 2021 / 10:48:26 (před 3 roky)
off

Musí se epizoda odehrávající se u moře nebo na dovolené celé odehrávat u mpře atd. nebo stačí třeba jen konec?

lenochod6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
22. 10. 2021 / 15:16:41 (před 3 roky)
off
martinol napsal(a):

Musí se epizoda odehrávající se u moře nebo na dovolené celé odehrávat u mpře atd. nebo stačí třeba jen konec?

To by mě taky zajímalo, stačí když je tam prostě moře, třeba když je to krimi (Reef Break) nebo to vyloženě musí být o odpočinku, že se lidi válejí u moře?
A potom se chci zeptat, jak mám poznat, že je léto u seriálu, který se odehrává celý na ostrově, když je tam furt krásně? Jako jestli jsem to pochopila správně, tak by to asi nemělo platit, protože by ty postavy tam měly odpočívat a ne žít, ale mám celkem s touhle výzvou problém, tak už jsem zoufalá...
Děkuji za odpověď.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
22. 10. 2021 / 16:20:38 (před 3 roky)
off

Vy to berete hrozně vážně :D Nikdo tu výzvu po vás kontrolovat nebude, takže jak si zadání sami interpretujete, tak ho i splníte. Pokud jste s vlastním výběrem spokojeni a máte za to, že zadání dobře splňuje, tak je to v pohodě :)

Abych odpověděla za sebe, tak já si zadání interpretuju tak, že to prostředí u moře nebo na dovolené by mělo být základem příběhu dané epizody, takže by se tam měl díl z velké části odehrávat. Jestli tam jede rodinka na dovolenou, nebo jestli se u moře řeší nějaká vražda a všichni jsou ve stresu, to už je jedno.

lenochod6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
22. 10. 2021 / 17:01:43 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Vy to berete hrozně vážně :D Nikdo tu výzvu po vás kontrolovat nebude, takže jak si zadání sami interpretujete, tak ho i splníte. Pokud jste s vlastním výběrem spokojeni a máte za to, že zadání dobře splňuje, tak je to v pohodě :)

Abych odpověděla za sebe, tak já si zadání interpretuju tak, že to prostředí u moře nebo na dovolené by mělo být základem příběhu dané epizody, takže by se tam měl díl z velké části odehrávat. Jestli tam jede rodinka na dovolenou, nebo jestli se u moře řeší nějaká vražda a všichni jsou ve stresu, to už je jedno.

Díky :D :D :D jsme prostě poctivci no :D

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
22. 10. 2021 / 17:18:34 (před 3 roky)
off

Já jsem tu letní část vyřešila My Life is Murder kdy se jedna epizoda druhé odehrává uprostřed horkého léta a řeší se tam vražda známého surfaře, takže Alexa tráví hodně času u moře a na plážích :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Cudrna
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
30. 11. 2021 / 08:04:10 (před 2 roky)
on

Ahoj, prosim o nejaky tip na vyzvu 20. [červen] Pilot seriálu, jehož plakát je výrazně laděn do červena
Mi prijde ze vse co tam přijde, tak jsem uz videl pred zacatkem teto vyzvy. Děkuji