Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jerremy napsal(a):
Aha ... diky.
Takze jeste napriklad: Black Mirror (ktery jsem jiz videl minuly rok, takze ted asi do vyzvy 2021 jedna nepatri)
Ale ve watchliste jsem nasel Dimension 404 - takze pokud se mi povede najit, kde na neho kouknout, mohl bych si odskrtnout. ;)
Dimension 404 je přesně ten případ antologie :-).
A jinak do voiceoveru/vypravěče se počítají i dokumenty? Jestli jo, tak bych měla hned zas o starost míň :D. JInak budu muset řešit, jestli tam ten vypravěč musí být furt nebo jenom třeba v rámci intra, jestli to musí být někdo cizí nebo to může být něco jako GA, kde během dílu filozofuje Meredith voiceoverem a tak podobně :D.
Fruiko napsal(a):
Voiceover jsem vyřešil za sebe Bridgertonem. Tipuji, že v průběhu roku někdo udělá seznam, já popřidávám snad tagy, když něco uvidím a vzpomenu si.
Ten mám v předchozí výzvě. Voiceover má, tuším, i Tiny Pretty Things, ale ten jsem taky stihla ještě loni. Tak buď na něco narazím náhodou, nebo to bude ten dokument.
andromache napsal(a):
A jinak do voiceoveru/vypravěče se počítají i dokumenty?
Já bych řekla, že klidně, pokud je to nějakým komentářem opatřeno. Vždyť v obsazení je průvodce přímo vedený jako vypravěč.
Pilot seriálu, jehož název tvoří více než 5 slov (včetně členů)
Počítá se do toho anglický název anime?
Ore dake Haireru Kakushi Dungeon - The Hidden Dungeon Only I Can Enter
Fruiko napsal(a):
Přesně a konkrétně pilot.
Voiceover jsem vyřešil za sebe Bridgertonem. Tipuji, že v průběhu roku někdo udělá seznam, já popřidávám snad tagy, když něco uvidím a vzpomenu si.
Seznam seriálů s vypravěčem zde a seriály s více něž pěti slovy v názvu tady
Ano, jsem trochu šprtka :D.
Fruiko napsal(a):
Nalinkoval jsem to do výzvy. A teď jsi v háji, protože musíš hezky poctivě oba seznamy udržovat aktuální. :D
Tak to děkuju :D.
A seznam seriálů s epizodami nad 65 minut byste náhodou někdo někde neměl? :D Sherlocka už jsem viděla a na Boženu koukat nechci. :D
Dá se nějak vyfiltrovat seriály nad 65 min.?
Zatím prohledávám, co můžu a narazila jsem jen na 60minutové, tak se chci jen zeptat, jestli se to dá nějak zjednodušit než procházet seriál po seriálu. Děkuji