Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
lenochod6 napsal(a):
Dá se nějak vyfiltrovat seriály nad 65 min.?
Zatím prohledávám, co můžu a narazila jsem jen na 60minutové, tak se chci jen zeptat, jestli se to dá nějak zjednodušit než procházet seriál po seriálu. Děkuji
Založil jsem, něco tam nastrkám.
lenochod6 napsal(a):
Dá se nějak vyfiltrovat seriály nad 65 min.?
Zatím prohledávám, co můžu a narazila jsem jen na 60minutové, tak se chci jen zeptat, jestli se to dá nějak zjednodušit než procházet seriál po seriálu. Děkuji
To mě taky mrzí (nebo že se seriály ve chci vidět nedají seřadit podle délky epizody). Je taky pěkná zrada, že někdy má seriál nějakou standardní délku, ale pilot je třeba delší. Ze seriálů, o kterých vím, by sem mohlo patřit:
The Comey Rule
Gran Hotel
Anne with an E
Ku'damm 56
Downton Abbey
Firefly
Internado Laguna Negra, El
Jamestown
The Newsroom
Můžeš je tam třeba přidat, Fruiko?
Fruiko napsal(a):
Založil jsem, něco tam nastrkám.
Děkuji moc :) a je ta výzva nad 60 nebo 65 minut? jen abych si to ujasnila
Litocha napsal(a):
To mě taky mrzí (nebo že se seriály ve chci vidět nedají seřadit podle délky epizody). Je taky pěkná zrada, že někdy má seriál nějakou standardní délku, ale pilot je třeba delší. Ze seriálů, o kterých vím, by sem mohlo patřit:
The Comey Rule
Gran Hotel
Anne with an E
Ku'damm 56
Downton Abbey
Firefly
Jamestown
The Newsroom
Díky moc za tipy, ani mě nenapadlo, že by pilot mohl mít jinou délku, to zkusím taky ještě prozkoumat. :)
Litocha napsal(a):
The Comey Rule
Gran Hotel
Anne with an E
Ku'damm 56
Downton Abbey
Firefly
Jamestown
The Newsroom
Ah, výborně, díky! Anne a Newsroom mám oboje ve Chci vidět, tak to půjde. :)
Litocha napsal(a):
Já bych řekla, že klidně, pokud je to nějakým komentářem opatřeno. Vždyť v obsazení je průvodce přímo vedený jako vypravěč.
Tím pádem mám kategorii ošéfovanou Dějinami Hollywoodu :-). Tak už jenom narážky a mám základní zadání hotovo :D.
Pokud je ve výzvě napsané pilot seriálu, ve kterém… (takže to má být na celý seriál), musím ten pilot vidět v roce 2021, nebo stačí až ta konkrétní epizoda?
Ono vůbec španělské seriály mají docela často dlouhou stopáž - namátkou jsem našla ještě třeba
Fariña
Tiempos de guerra
Los Serrano
Velvet
Ale bude toho určitě mnohem víc...
janulam11 napsal(a):
Seznam seriálů s vypravěčem zde a seriály s více něž pěti slovy v názvu tady
Ano, jsem trochu šprtka :D.
Do těch pěti a víc se hodí i Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker :-)
AdaW napsal(a):
A seznam seriálů s epizodami nad 65 minut byste náhodou někdo někde neměl? :D Sherlocka už jsem viděla a na Boženu koukat nechci. :D
Mám pro tebe tohle:
The Mists of Avalon
Labyrinth
Deadline Gallipoli
Jsou to minisérie a tomu odpovídá i délka pilotů :D.