Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mám takový problém, hledám si seriál do výzvy z mapy co jsem neviděla. Tak mi to ukázalo, že z Argentiny nic shlédnutého nemám, ale když jsem se začala probírat seznamem z té země, tak mi to vyhodilo i Kachoru a tu jsem viděla a mám ji ohodnocenou. Tak si nejsem jistá, zda ta mapa ukazuje správně, či v čem je problém.
proobacz napsal(a):
Mám takový problém, hledám si seriál do výzvy z mapy co jsem neviděla. Tak mi to ukázalo, že z Argentiny nic shlédnutého nemám, ale když jsem se začala probírat seznamem z té země, tak mi to vyhodilo i Kachoru a tu jsem viděla a mám ji ohodnocenou. Tak si nejsem jistá, zda ta mapa ukazuje správně, či v čem je problém.
A máš odškrtnuté i epizody? Protože, pokud vím, právě na základě odškrtnutých epizod to vyhodnocuje.
Aha, odškrtnuté epizody nemám. A to u dosti seriálů, co jsou staršího data jsem se s tím neobtěžovala.)
Našiel by sa prosím niekto, kto by mi dal nejaký tip na:
- Pilot, v ktorom sa naráža na iný seriál
- Pilot s dĺžkou nad 65 minút a
- Pilot seriálu, ktorého názov tvorí viac ako 5 slov?
LuciaG napsal(a):
K pilotu s délkou nad 65 mě napadá Labyrinth nebo třeba The Mists of Avalon, nebo Deadline Gallipoli :-)
andromache napsal(a):
K pilotu s délkou nad 65 mě napadá Labyrinth nebo třeba The Mists of Avalon, nebo Deadline Gallipoli :-)
Ďakujem. Ani jeden z tých seriálov som nevidela, takže určite na to mrknem.
LuciaG napsal(a):
Ďakujem. Ani jeden z tých seriálov som nevidela, takže určite na to mrknem.
Tak ony jsou to dvoudílné (tuším) minisérie, takže když bude bavit, není problém dokoukat zbytek :-). Já mám do výzvy nachystaný Labyrinth :-).
LuciaG napsal(a):
U velké části témat jsou seznamy pro inspiraci přímo připojeny k výzvě (pod chlívečkem pro vyplnění seriálu u každého bodu) - nebo jsou na ně odkazy i v téhle diskuzi. Narážky tam, tuším, nejsou, ale seznam k nim je tady.
Fruiko napsal(a):
Nalinkoval jsem to do výzvy. A teď jsi v háji, protože musíš hezky poctivě oba seznamy udržovat aktuální. :D
Nad 5 slov se taky často hodí takovéty true crime netflixácké dokumenty - např.:
Carmel: ¿Quién mató a María Marta?
Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes
The Coroner: I Speak for the Dead
Don't F**k with Cats: Hunting an Internet Killer
Fear City: New York vs the Mafia
Girls Incarcerated: Young and Locked Up
The Hunt for the Zodiac Killer
Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez
Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer
hellukas napsal(a):
Nad 5 slov se taky často hodí takovéty true crime netflixácké dokumenty - např.:
Carmel: ¿Quién mató a María Marta?
Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes
The Coroner: I Speak for the Dead
Don't F**k with Cats: Hunting an Internet Killer
Fear City: New York vs the Mafia
Girls Incarcerated: Young and Locked Up
The Hunt for the Zodiac Killer
Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez
Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer
Jasně. Odkazy v příspěvku sice nefungují, ale vyhledám a popř. doplním. Koťátka už tam jsou ;D.