Diskuzní fórum

Výzva 2021

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Dom_Domec
Redaktor | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
15. 1. 2021 / 18:56:01 (před 3 roky)
off

¨Mám takový menší dotaz. Počítá se povídkový žánr jako antologie (viz seriál Terapie sdílením) ?

janulam11
VIP | Cool level: 19 | Černá zmije
15. 1. 2021 / 20:27:03 (před 3 roky)
off
Domic napsal(a):

¨Mám takový menší dotaz. Počítá se povídkový žánr jako antologie (viz seriál Terapie sdílením) ?

Na stránce seriálu, ve sloupečku napravo je mezi žánry antologie uvedená, takže se počítá :).

Dom_Domec
Redaktor | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
15. 1. 2021 / 20:52:38 (před 3 roky)
off
janulam11 napsal(a):

Na stránce seriálu, ve sloupečku napravo je mezi žánry antologie uvedená, takže se počítá :).

Díky, vůbec jsem si nevšiml.

tomdra
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
16. 1. 2021 / 10:29:32 (před 3 roky)
off

Poradí někdo pilot kde je sexuální scéna? Díky

Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
16. 1. 2021 / 10:48:20 (před 3 roky)
on
tomdra napsal(a):

Poradí někdo pilot kde je sexuální scéna? Díky

Zkus Bonding

hiro666
Uživatel od první verze | Cool level: 44 | Captain Hammer
17. 1. 2021 / 11:25:56 (před 3 roky)
off

Mal by niekto tip na serial do kategorie Pilot seriálu, jehož název má přesně 10 písmen ?

Zetha
Redaktor | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
20. 1. 2021 / 16:08:19 (před 3 roky)
off
hiro666 napsal(a):

Mal by niekto tip na serial do kategorie Pilot seriálu, jehož název má přesně 10 písmen ?

Klik.

Anyk
Redaktor | Cool level: 51 | Jay Pritchett
23. 1. 2021 / 11:58:00 (před 3 roky)
off
lenochod6 napsal(a):

zde je seznam, pokud vás napadne něco, co lze přidat, napište.

Jé, ty jsi poklad, moc děkuju! Já jsem si dneska nalinkovala, co chci vidět do výzvy plus aby se mi to ideálně překrývalo s probíhajícími nominačními koly ankety o novinku roku 2020, abych mohla hlasovat co nejinformovaněji, a zoufala jsem si, že v ničem, co jsem viděla, žádná narážka nebyla, ve vyplňování výzvy odkaz na seznam není, tak jsem předpokládala, že neexistuje, protože se to vyfiltrovat nedá, takže jsem zabrousila do fóra, zda nenajdu nějakou inspiraci zde. A já nenašla jenom inspiraci, já našla rovnou seznam! A k mému překvapení není tak krátký, jak bych si myslela... Ještě jednou díky Tobě i Tvým pomocníkům! 👍

lenochod6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
23. 1. 2021 / 14:35:05 (před 3 roky)
off
Anyk napsal(a):

Jé, ty jsi poklad, moc děkuju! Já jsem si dneska nalinkovala, co chci vidět do výzvy plus aby se mi to ideálně překrývalo s probíhajícími nominačními koly ankety o novinku roku 2020, abych mohla hlasovat co nejinformovaněji, a zoufala jsem si, že v ničem, co jsem viděla, žádná narážka nebyla, ve vyplňování výzvy odkaz na seznam není, tak jsem předpokládala, že neexistuje, protože se to vyfiltrovat nedá, takže jsem zabrousila do fóra, zda nenajdu nějakou inspiraci zde. A já nenašla jenom inspiraci, já našla rovnou seznam! A k mému překvapení není tak krátký, jak bych si myslela... Ještě jednou díky Tobě i Tvým pomocníkům! 👍

Nemáš zač :) děkuji všem za tipy, měla jsem podobný problém jako ty, i s ostatními výzvami a když jsem našla různé seznamy, tak jsem jásala, ale na tohle jsem nemohla nic najít, tak jsem si řekla, že zkusím dát dohromady ty tipy, co už tu někdo dával a oplatit zas těm, co udělali ty jiné seznamy :) ale pochvala potěší, tak díky.

tomdra
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
26. 1. 2021 / 09:15:05 (před 3 roky)
off

Ahoj, poradí mi někdo pilot seriálu co má 10 písmen. Díky