Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
¨Mám takový menší dotaz. Počítá se povídkový žánr jako antologie (viz seriál Terapie sdílením) ?
Domic napsal(a):
¨Mám takový menší dotaz. Počítá se povídkový žánr jako antologie (viz seriál Terapie sdílením) ?
Na stránce seriálu, ve sloupečku napravo je mezi žánry antologie uvedená, takže se počítá :).
janulam11 napsal(a):
Na stránce seriálu, ve sloupečku napravo je mezi žánry antologie uvedená, takže se počítá :).
Díky, vůbec jsem si nevšiml.
Poradí někdo pilot kde je sexuální scéna? Díky
Mal by niekto tip na serial do kategorie Pilot seriálu, jehož název má přesně 10 písmen ?
hiro666 napsal(a):
Mal by niekto tip na serial do kategorie Pilot seriálu, jehož název má přesně 10 písmen ?
lenochod6 napsal(a):
zde je seznam, pokud vás napadne něco, co lze přidat, napište.
Jé, ty jsi poklad, moc děkuju! Já jsem si dneska nalinkovala, co chci vidět do výzvy plus aby se mi to ideálně překrývalo s probíhajícími nominačními koly ankety o novinku roku 2020, abych mohla hlasovat co nejinformovaněji, a zoufala jsem si, že v ničem, co jsem viděla, žádná narážka nebyla, ve vyplňování výzvy odkaz na seznam není, tak jsem předpokládala, že neexistuje, protože se to vyfiltrovat nedá, takže jsem zabrousila do fóra, zda nenajdu nějakou inspiraci zde. A já nenašla jenom inspiraci, já našla rovnou seznam! A k mému překvapení není tak krátký, jak bych si myslela... Ještě jednou díky Tobě i Tvým pomocníkům! 👍
Anyk napsal(a):
Jé, ty jsi poklad, moc děkuju! Já jsem si dneska nalinkovala, co chci vidět do výzvy plus aby se mi to ideálně překrývalo s probíhajícími nominačními koly ankety o novinku roku 2020, abych mohla hlasovat co nejinformovaněji, a zoufala jsem si, že v ničem, co jsem viděla, žádná narážka nebyla, ve vyplňování výzvy odkaz na seznam není, tak jsem předpokládala, že neexistuje, protože se to vyfiltrovat nedá, takže jsem zabrousila do fóra, zda nenajdu nějakou inspiraci zde. A já nenašla jenom inspiraci, já našla rovnou seznam! A k mému překvapení není tak krátký, jak bych si myslela... Ještě jednou díky Tobě i Tvým pomocníkům! 👍
Nemáš zač :) děkuji všem za tipy, měla jsem podobný problém jako ty, i s ostatními výzvami a když jsem našla různé seznamy, tak jsem jásala, ale na tohle jsem nemohla nic najít, tak jsem si řekla, že zkusím dát dohromady ty tipy, co už tu někdo dával a oplatit zas těm, co udělali ty jiné seznamy :) ale pochvala potěší, tak díky.
Ahoj, poradí mi někdo pilot seriálu co má 10 písmen. Díky