Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
tomdra napsal(a):
Ahoj, poradí mi někdo pilot seriálu co má 10 písmen. Díky
A co takhle vrátit se v diskuzi o tři(!) příspěvky výš?
lenochod6 napsal(a):
Nemáš zač :) děkuji všem za tipy, měla jsem podobný problém jako ty, i s ostatními výzvami a když jsem našla různé seznamy, tak jsem jásala, ale na tohle jsem nemohla nic najít, tak jsem si řekla, že zkusím dát dohromady ty tipy, co už tu někdo dával a oplatit zas těm, co udělali ty jiné seznamy :) ale pochvala potěší, tak díky.
do narážek se může doplnit Resident Alien :)
Zvládla jsem dva české seriály - Kukačky a Anatomie života. Dá se třeba ta Anatomie použít do toho evropského města? Nebo někam jinam?
lenochod6 napsal(a):
zde je seznam, pokud vás napadne něco, co lze přidat, napište.
Teď jsem zhlédla pilot seriálu The Boys, tam narážka taky je. :)
Katka The Hero napsal(a):
Zvládla jsem dva české seriály - Kukačky a Anatomie života. Dá se třeba ta Anatomie použít do toho evropského města? Nebo někam jinam?
Já ho dala do evropských měst. Odehrává se v Praze tak co :D
K novej výzve na február - epizóda, kde sa rieši Valentín alebo PILOT, kde sa rieši Valentín?
Epizoda kde se řeší Valentýn. Musí to být u seriálu který jsem viděl letos poprvé a nebo který už mám rozjetý?
HansNovy napsal(a):
Epizoda kde se řeší Valentýn. Musí to být u seriálu který jsem viděl letos poprvé a nebo který už mám rozjetý?
Bude k tomu v podvečer článek. Každopádně seriál jakýkoliv, ale daná epizoda v premiéře.
sonkad napsal(a):
K novej výzve na február - epizóda, kde sa rieši Valentín alebo PILOT, kde sa rieši Valentín?
Epizoda. Pilot by byl moc hardcore.
Fruiko napsal(a):
Epizoda. Pilot by byl moc hardcore.
Teoretická otázka, v případě, že se tedy má jednat o jakoukoli epizodu, ne konkrétně o pilot, stále má jít o seriál, který rozkoukáme teprve letos? Dejme tomu, že se v nějakém seriálu, který se stále vysílá a já na něj pravidelně koukám už několik let, letos objeví valentýnská epizoda - mohla bych ten seriál použít, nebo to i v tomto případě má být seriál, který teprve od začátku rozkoukám? Jak říkám, je to fakt velmi teoretická otázka, pochybuju, že se v čemkoli, na co aktuálně koukám, Valentýn objeví, ale je dobré to vědět do budoucna v případě dalších stejně formulovaných zadání. :)