Diskuzní fórum

Rozšíření rubriky Novinka pod lupou o dokumenty, anime, realitky, korejské seriály a další

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

frozennort11
VIP | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
8. 3. 2021 / 00:06:27 (před 3 roky)
off

skusil by som
SK8 the Infinity

a druhy co som uvazoval zatial nie je v databazi :D

Editováno: 1x | Naposledy: 8. 3. 2021 / 00:07:00
litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
9. 3. 2021 / 13:51:38 (před 3 roky)
off

Bylo by dobrý to přidat do Google docs. Je jedno jestli do NPL, nebo separátně. Ať máme přehled. Když se někam napíšu, tak si to budu i pamatovat :D

Bored now...
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
9. 3. 2021 / 14:12:22 (před 3 roky)
off

ahojky, já sice anime, asijské obecně ani realitky nesleduju, jelikož se vkusem většinou sejdu s ragelly 😁 ale jestli to chápu správně, tak se můžeme s názorem zapojit do NPL u všech těch vypsaných? já bych mohla přispět k netflixáckým novinkám Sky Rojo, Zero Chill, The One, ¿Quién Mató a Sara?, Country Comfort nebo od HBO Generation, kdyby byl zájem - stejně na ně plánuju kouknout, tak se ráda přidám i k NPL 😊 a aspoň bych to měla v nějakém deadlinovém plánu 😄

tyjo ještě koukám a zaujalo mě The Lost Pirate Kingdom, jestli by nevadilo, že moje “odborné” znalosti pirátů sahají pouze k Pirátům z Karibiku a Kapitánu Hookovi 😂

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
Editováno: 1x | Naposledy: 9. 3. 2021 / 14:19:56
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
9. 3. 2021 / 14:26:38 (před 3 roky)
off

Tak já ráda uvítám rupbriky něco jako NPL na téma anime a korejské a jiné asijské seriály. Klidně i pomohu, že sepíši názor z pilotu atd...:)

Janey T.
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
9. 3. 2021 / 14:28:12 (před 3 roky)
off
Janey T napsal(a):

Tak já ráda uvítám rupbriky něco jako NPL na téma anime a korejské a jiné asijské seriály. Klidně i pomohu, že sepíši názor z pilotu atd...:)

Kdyztak se přidám k asijskym (hranym)

Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
9. 3. 2021 / 14:30:28 (před 3 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Kdyztak se přidám k asijskym (hranym)

To by bylo super.

Janey T.
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
9. 3. 2021 / 14:58:09 (před 3 roky)
on
litllewitch napsal(a):

Bylo by dobrý to přidat do Google docs. Je jedno jestli do NPL, nebo separátně. Ať máme přehled. Když se někam napíšu, tak si to budu i pamatovat :D

Dobře :D

ragelly
9. 3. 2021 / 14:59:03 (před 3 roky)
on
Olivia Caroline Jones napsal(a):

ahojky, já sice anime, asijské obecně ani realitky nesleduju, jelikož se vkusem většinou sejdu s ragelly 😁 ale jestli to chápu správně, tak se můžeme s názorem zapojit do NPL u všech těch vypsaných? já bych mohla přispět k netflixáckým novinkám Sky Rojo, Zero Chill, The One, ¿Quién Mató a Sara?, Country Comfort nebo od HBO Generation, kdyby byl zájem - stejně na ně plánuju kouknout, tak se ráda přidám i k NPL 😊 a aspoň bych to měla v nějakém deadlinovém plánu 😄

tyjo ještě koukám a zaujalo mě The Lost Pirate Kingdom, jestli by nevadilo, že moje “odborné” znalosti pirátů sahají pouze k Pirátům z Karibiku a Kapitánu Hookovi 😂

Určitě :) Koukám, že máš zájem o hodně věcí, co máme v "oficiálním" plánu, tak ti napíšu soukromou zprávu a domluvíme se :)

ragelly
9. 3. 2021 / 15:00:36 (před 3 roky)
on
Janey T napsal(a):

Stačí si vybrat ze seznamu v prvním příspěvku v tomto vláknu a poslat mi názor do zprávy, pak vytvořím článek a publikuju s tvým názorem :)

Samozřejmě může být i něco, co v seznamu není (vycházela jsem u něj z našeho místního kalendáře), jen aby premiéra byla letos, ať je to trošku aktuální.

Editováno: 1x | Naposledy: 9. 3. 2021 / 15:01:20
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
9. 3. 2021 / 15:03:22 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Určitě :) Koukám, že máš zájem o hodně věcí, co máme v "oficiálním" plánu, tak ti napíšu soukromou zprávu a domluvíme se :)

bezva, budu se těšit :-)

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?