Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
skusil by som
SK8 the Infinity
a druhy co som uvazoval zatial nie je v databazi :D
Bylo by dobrý to přidat do Google docs. Je jedno jestli do NPL, nebo separátně. Ať máme přehled. Když se někam napíšu, tak si to budu i pamatovat :D
ahojky, já sice anime, asijské obecně ani realitky nesleduju, jelikož se vkusem většinou sejdu s ragelly 😁 ale jestli to chápu správně, tak se můžeme s názorem zapojit do NPL u všech těch vypsaných? já bych mohla přispět k netflixáckým novinkám Sky Rojo, Zero Chill, The One, ¿Quién Mató a Sara?, Country Comfort nebo od HBO Generation, kdyby byl zájem - stejně na ně plánuju kouknout, tak se ráda přidám i k NPL 😊 a aspoň bych to měla v nějakém deadlinovém plánu 😄
tyjo ještě koukám a zaujalo mě The Lost Pirate Kingdom, jestli by nevadilo, že moje “odborné” znalosti pirátů sahají pouze k Pirátům z Karibiku a Kapitánu Hookovi 😂
Tak já ráda uvítám rupbriky něco jako NPL na téma anime a korejské a jiné asijské seriály. Klidně i pomohu, že sepíši názor z pilotu atd...:)
Janey T napsal(a):
Tak já ráda uvítám rupbriky něco jako NPL na téma anime a korejské a jiné asijské seriály. Klidně i pomohu, že sepíši názor z pilotu atd...:)
Kdyztak se přidám k asijskym (hranym)
Drunk_Queen napsal(a):
Kdyztak se přidám k asijskym (hranym)
To by bylo super.
litllewitch napsal(a):
Bylo by dobrý to přidat do Google docs. Je jedno jestli do NPL, nebo separátně. Ať máme přehled. Když se někam napíšu, tak si to budu i pamatovat :D
Dobře :D
Olivia Caroline Jones napsal(a):
ahojky, já sice anime, asijské obecně ani realitky nesleduju, jelikož se vkusem většinou sejdu s ragelly 😁 ale jestli to chápu správně, tak se můžeme s názorem zapojit do NPL u všech těch vypsaných? já bych mohla přispět k netflixáckým novinkám Sky Rojo, Zero Chill, The One, ¿Quién Mató a Sara?, Country Comfort nebo od HBO Generation, kdyby byl zájem - stejně na ně plánuju kouknout, tak se ráda přidám i k NPL 😊 a aspoň bych to měla v nějakém deadlinovém plánu 😄
tyjo ještě koukám a zaujalo mě The Lost Pirate Kingdom, jestli by nevadilo, že moje “odborné” znalosti pirátů sahají pouze k Pirátům z Karibiku a Kapitánu Hookovi 😂
Určitě :) Koukám, že máš zájem o hodně věcí, co máme v "oficiálním" plánu, tak ti napíšu soukromou zprávu a domluvíme se :)
Janey T napsal(a):
Stačí si vybrat ze seznamu v prvním příspěvku v tomto vláknu a poslat mi názor do zprávy, pak vytvořím článek a publikuju s tvým názorem :)
Samozřejmě může být i něco, co v seznamu není (vycházela jsem u něj z našeho místního kalendáře), jen aby premiéra byla letos, ať je to trošku aktuální.