Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Vzal bych si:
A Perfect Planet
Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer
The Great Escapists
a když tak bych se přidal i k:
The Falcon and the Winter Soldier
The Irregulars
filmmovier napsal(a):
a když tak bych se přidal i k:
The Falcon and the Winter Soldier
The Irregulars
Není problém, ale Falcona plánuju vydat hnedka v pátek odpoledne.
Já si klidně vezmu Cecil Hotel, a ač to bude znít možná hloupě ale co noví Power Rangers? Třeba kdyby si někdo chtěl udělat maraton a zavzpomínat a nevěděl jestli to stojí za to? Klidně jsem ochotná ty PR postupně napsat názor i kdybys uvažovala o rozšíření s lupou do historie. Mám nakoukané minimálně vždycky piloty tuším u všech..
Jessica Angell napsal(a):
Já si klidně vezmu Cecil Hotel, a ač to bude znít možná hloupě ale co noví Power Rangers? Třeba kdyby si někdo chtěl udělat maraton a zavzpomínat a nevěděl jestli to stojí za to? Klidně jsem ochotná ty PR postupně napsat názor i kdybys uvažovala o rozšíření s lupou do historie. Mám nakoukané minimálně vždycky piloty tuším u všech..
To je lepší dotaz na jesmota :)
K Cecil Hotelu jsem tě napsala.
ragelly napsal(a):
To je lepší dotaz na jesmota :)
K Cecil Hotelu jsem tě napsala.
V poho, jen takový nápad, ono je to letos 28 let od jejich vzniku a myslím že když už teď se tam objeví Jason tak na 30 let plánuje Hasbro asi něco velkého..jinak mi prosím dej vědět až budeš chtít ten Cecil hotel, sepíšu si to do Wordu a pak až to budeš chtít tak mi dej vědět a dodám..
V poho, jen takový nápad, ono je to letos 28 let od jejich vzniku a myslím že když už teď se tam objeví Jason tak na 30 let plánuje Hasbro asi něco velkého..jinak mi prosím dej vědět až budeš chtít ten Cecil hotel, sepíšu si to do Wordu a pak až to budeš chtít tak mi dej vědět a dodám..
Kdykoliv se ti bude chtít, jak dostanu do zprávy názor, udělám článek a může se to vydat, takže je to úplně na Tobě 😊
ragelly napsal(a):
Kdykoliv se ti bude chtít, jak dostanu do zprávy názor, udělám článek a může se to vydat, takže je to úplně na Tobě 😊
Dobře, tak já ti to přes víkend sepíšu..
Súhlasím s väčšinou čo sa týka aby bola Ázia tak nejak spolu, a jedno aký žáner si myslím. Ani v NPL sa to žánrovo zasa nedelí a naozaj by bola škoda aj ne-anglickú tvorbu, nie doslova, ignorovať. Pripúšťam sama som sa až teraz vďaka korone z nudy dostala serialivo napr. do Turecka či Číny :). Popravde by som aj rada pomohla s komentármi a pod. len asi neviem kde začať ako nováčik.
misa737 napsal(a):
Súhlasím s väčšinou čo sa týka aby bola Ázia tak nejak spolu, a jedno aký žáner si myslím. Ani v NPL sa to žánrovo zasa nedelí a naozaj by bola škoda aj ne-anglickú tvorbu, nie doslova, ignorovať. Pripúšťam sama som sa až teraz vďaka korone z nudy dostala serialivo napr. do Turecka či Číny :). Popravde by som aj rada pomohla s komentármi a pod. len asi neviem kde začať ako nováčik.
Stačí říct, ke kterému seriálu bys chtěla napsat názor, a pak mi ten názor poslat do zprávy, až ho budeš mít napsaný :)
Jinak ty články necháváme v sérii Novinka pod lupou.
JAson bol minuly rok v Power rangers v crossover casti