Diskuzní fórum

Doporučte seriál

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Miro_CZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
10. 3. 2021 / 18:54:22 (před 3 roky)
off

Ahoj, čekal jsem, že sekce pro doporučování seriálů tady někde bude, ale nenašel jsem, takže zakládám a hned přidávám první prosbu o doporučení seriálu.

Poradíte mi nějakou komedii, nebo něco obecně pozitivního? Mám teď za sebou v poslední době The Undoing, Mindhunter, Biohackers a The Stranger a rád bych teď něco jednoduššího, odpočinkového :)
Předem děkuji

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
10. 3. 2021 / 18:57:44 (před 3 roky)
off
Miro_CZ napsal(a):

Ahoj, čekal jsem, že sekce pro doporučování seriálů tady někde bude, ale nenašel jsem, takže zakládám a hned přidávám první prosbu o doporučení seriálu.

Poradíte mi nějakou komedii, nebo něco obecně pozitivního? Mám teď za sebou v poslední době The Undoing, Mindhunter, Biohackers a The Stranger a rád bych teď něco jednoduššího, odpočinkového :)
Předem děkuji

Co toto?

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
10. 3. 2021 / 20:49:44 (před 3 roky)
off
Miro_CZ napsal(a):

Předem děkuji

Asi nechceš robota co? Ten je v patičce. :-)

Jinak hřejivě lidsky jsem chtěl doporučit Teda Lassa, ale koukám, že už sis ho doporučil sám. :-) Tak třeba je šance protlačit moje oblíbené Pushing Daisies.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Miro_CZ
10. 3. 2021 / 22:43:34 (před 3 roky)
off

Drunk_Queen: Nevím podle jakých algoritmů to funguje, ale když tam zadám Ted Lasso, tak mi to najde na prvním místě The Good Lord Bird a to není úplně to co hledám :D

Fruiko: Robota jsem zkoušel, ale ten mi na základě mého hodnocení moc pozitivních věcí nedoporučuje :D Ted Lasso znám a je to podle mě jedna z nejlepších věcí poslední doby, takže něco na ten styl by se mi líbilo :) Pushing Daisies neznám, ale podle popisku zní zajímavě, takže rád vyzkouším, děkuji za tip :)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
11. 3. 2021 / 07:12:53 (před 3 roky)
off
Miro_CZ napsal(a):

Fruiko: Robota jsem zkoušel, ale ten mi na základě mého hodnocení moc pozitivních věcí nedoporučuje :D Ted Lasso znám a je to podle mě jedna z nejlepších věcí poslední doby, takže něco na ten styl by se mi líbilo :) Pushing Daisies neznám, ale podle popisku zní zajímavě, takže rád vyzkouším, děkuji za tip :)

Je taky děsně pozitivní. ;-)

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
janulam11
VIP | Cool level: 19 | Černá zmije
11. 3. 2021 / 16:12:05 (před 3 roky)
off
Miro_CZ napsal(a):

Předem děkuji

Za sebe můžu doporučit The Good Place, sama jsem se k němu dostala až v loňském roce a na odpočinek a odreagování byl super (a to ani moc nemusím Kristen Bell ;D).

A Pushing Daisies doporučuju taky.

Editováno: 2x | Naposledy: 11. 3. 2021 / 16:16:12
Miro_CZ
11. 3. 2021 / 18:56:53 (před 3 roky)
off

janulam11 Díky za tip. Díky kratší stopáži a dostupnosti na Netflixu si dám prvně The Good Place a Pushing Daisies řadím na watchlist hned v závěsu :)

janulam11
VIP | Cool level: 19 | Černá zmije
11. 3. 2021 / 19:07:05 (před 3 roky)
off
Miro_CZ napsal(a):

janulam11 Díky za tip. Díky kratší stopáži a dostupnosti na Netflixu si dám prvně The Good Place a Pushing Daisies řadím na watchlist hned v závěsu :)

Není zač, doufám, že se bude líbit.

Petrolec
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
22. 3. 2021 / 13:22:38 (před 3 roky)
off

Krásný den,
doporučíte mi, prosím ukončený seriál dějově, bez úplného otevřeného konce?
Krásný příklad je seriál Grimm?
Nejlépe žánr sci-fy, fantasy ale i krimi s nádechem mystery..
Víte jak to myslím, aby to mělo hlavu a patu a ne ukončení v prostředku.
Budu moc ráda, hledám a zkoumám shlížím a jsem už zklamaná.
Moc děkuji ;-)

Dějiny píší vítězové.
ESESEL
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
22. 3. 2021 / 13:55:32 (před 3 roky)
off

Petrolec Co takhle Person of Interest?

Grab a lollipop on your way out.
1/3
123