Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, čekal jsem, že sekce pro doporučování seriálů tady někde bude, ale nenašel jsem, takže zakládám a hned přidávám první prosbu o doporučení seriálu.
Poradíte mi nějakou komedii, nebo něco obecně pozitivního? Mám teď za sebou v poslední době The Undoing, Mindhunter, Biohackers a The Stranger a rád bych teď něco jednoduššího, odpočinkového :)
Předem děkuji
Miro_CZ napsal(a):
Ahoj, čekal jsem, že sekce pro doporučování seriálů tady někde bude, ale nenašel jsem, takže zakládám a hned přidávám první prosbu o doporučení seriálu.
Poradíte mi nějakou komedii, nebo něco obecně pozitivního? Mám teď za sebou v poslední době The Undoing, Mindhunter, Biohackers a The Stranger a rád bych teď něco jednoduššího, odpočinkového :)
Předem děkuji
Co toto?
Miro_CZ napsal(a):
Předem děkuji
Asi nechceš robota co? Ten je v patičce. :-)
Jinak hřejivě lidsky jsem chtěl doporučit Teda Lassa, ale koukám, že už sis ho doporučil sám. :-) Tak třeba je šance protlačit moje oblíbené Pushing Daisies.
Drunk_Queen: Nevím podle jakých algoritmů to funguje, ale když tam zadám Ted Lasso, tak mi to najde na prvním místě The Good Lord Bird a to není úplně to co hledám :D
Fruiko: Robota jsem zkoušel, ale ten mi na základě mého hodnocení moc pozitivních věcí nedoporučuje :D Ted Lasso znám a je to podle mě jedna z nejlepších věcí poslední doby, takže něco na ten styl by se mi líbilo :) Pushing Daisies neznám, ale podle popisku zní zajímavě, takže rád vyzkouším, děkuji za tip :)
Miro_CZ napsal(a):
Fruiko: Robota jsem zkoušel, ale ten mi na základě mého hodnocení moc pozitivních věcí nedoporučuje :D Ted Lasso znám a je to podle mě jedna z nejlepších věcí poslední doby, takže něco na ten styl by se mi líbilo :) Pushing Daisies neznám, ale podle popisku zní zajímavě, takže rád vyzkouším, děkuji za tip :)
Je taky děsně pozitivní. ;-)
Miro_CZ napsal(a):
Předem děkuji
Za sebe můžu doporučit The Good Place, sama jsem se k němu dostala až v loňském roce a na odpočinek a odreagování byl super (a to ani moc nemusím Kristen Bell ;D).
A Pushing Daisies doporučuju taky.
janulam11 Díky za tip. Díky kratší stopáži a dostupnosti na Netflixu si dám prvně The Good Place a Pushing Daisies řadím na watchlist hned v závěsu :)
Miro_CZ napsal(a):
janulam11 Díky za tip. Díky kratší stopáži a dostupnosti na Netflixu si dám prvně The Good Place a Pushing Daisies řadím na watchlist hned v závěsu :)
Není zač, doufám, že se bude líbit.
Krásný den,
doporučíte mi, prosím ukončený seriál dějově, bez úplného otevřeného konce?
Krásný příklad je seriál Grimm?
Nejlépe žánr sci-fy, fantasy ale i krimi s nádechem mystery..
Víte jak to myslím, aby to mělo hlavu a patu a ne ukončení v prostředku.
Budu moc ráda, hledám a zkoumám shlížím a jsem už zklamaná.
Moc děkuji ;-)
Petrolec Co takhle Person of Interest?