Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Petrolec napsal(a):
Shlédnuto již :-D
A proč to tajíš, však jsem si Tě nejdřív rozkliknul... :-)
Tak 12 Monkeys?
Petrolec napsal(a):
Krásný den,
doporučíte mi, prosím ukončený seriál dějově, bez úplného otevřeného konce?
Krásný příklad je seriál Grimm?
Nejlépe žánr sci-fy, fantasy ale i krimi s nádechem mystery..
Víte jak to myslím, aby to mělo hlavu a patu a ne ukončení v prostředku.
Budu moc ráda, hledám a zkoumám shlížím a jsem už zklamaná.
Moc děkuji ;-)
Fringe, je potřeba se trochu protrpět první řadou, která je taková dost case of week schéma, ale pak se to rozjede.
ESESEL napsal(a):
A proč to tajíš, však jsem si Tě nejdřív rozkliknul... :-)
Tak 12 Monkeys?
Já už jsem si tě taky projela a 12 opic vypadá dobře :-) Dík za tip :D
Fruiko napsal(a):
Fringe, je potřeba se trochu protrpět první řadou, která je taková dost case of week schéma, ale pak se to rozjede.
Taky již viděno :D
Já se omlouvám nestíhám tam ty seriály dopisovat :D Nebyl dobrý rok...
Petrolec napsal(a):
Já už jsem si tě taky projela a 12 opic vypadá dobře :-) Dík za tip :D
Tak super, Opice jsou perfektní. A kdybys potřebovala ještě víc nalákat: uvidíš tam mimo jiné i pražské Hlavní nádraží! :-D
Firefly zakončené filmem Serenity.
Timeless
Continuum
Moc mě bavil FlashForward, ale mám pocit, že to sice uzavřeli, ale zároveň nechali pootevřené.
Life on Mars
Neverwhere
P.S. Jestli chceš dobré a přitom zakončené příběhy, tak začni sledovat jednosériové anime :))
Nevada napsal(a):
Moc mě bavil FlashForward, ale mám pocit, že to sice uzavřeli, ale zároveň nechali pootevřené.
To si pamatuji přesně. Víceméně uzavřeli všechny rozjetý linie a skončilo to dalším “výpadkem”.
Ahoj hledám seriál podobný seriálu Vraždy na Shetlandech a Zločiny z Vřesovišt. Něco podobného jak prostředím tak stylem vyšetřování. Děkuji
bettyragy napsal(a):
Ahoj hledám seriál podobný seriálu Vraždy na Shetlandech a Zločiny z Vřesovišt. Něco podobného jak prostředím tak stylem vyšetřování. Děkuji
Podobný by asi mohl být The Pembrokeshire Murders a povedené anglické krimi je taky Grantchester.