Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tady v popisku vypadlo E ve větě "Jak dobře znáte seriál Sstřičky?".
Otázka č. 1: Jak se jmenujou je nespisovně, správně je Jak se jmenují
U otázky č. 3 chybí na konci otazník
Otázka č. 5 nezačíná na velké písmeno
Zetha napsal(a):
Tady v popisku vypadlo E ve větě "Jak dobře znáte seriál Sstřičky?".
Otázka č. 1: Jak se jmenujou je nespisovně, správně je Jak se jmenují
U otázky č. 3 chybí na konci otazník
Otázka č. 5 nezačíná na velké písmeno
Opraveno.
Ahojte, s kvizom k Sex v meste je nejaký problém. Po kliknutí na vyhodnotenie kvízu mi vyskočí Fatal error. Pričom pri žiadnom inom kvíze sa mi to nestalo.
Tesa. napsal(a):
Ahojte, s kvizom k Sex v meste je nejaký problém. Po kliknutí na vyhodnotenie kvízu mi vyskočí Fatal error. Pričom pri žiadnom inom kvíze sa mi to nestalo.
Nedaří se mi nasimulovat. Pošli mi screen erroru a ideálně i kombinaci odpovědí, co to spouští.
Tesa. napsal(a):
Mám stejný problém, ačkoli nejsem ajťák, mám pocit, že problém je v mojí odpovědi na otázku 10 - židovskému
Pepka napsal(a):
Mám stejný problém, ačkoli nejsem ajťák, mám pocit, že problém je v mojí odpovědi na otázku 10 - židovskému
Tak snad vyřešeno.
Fruiko napsal(a):
Tak snad vyřešeno.
Áno, už to funguje. Díky :)
Opravdu nepodstatná drobnost, ale bugnul se "kvíz týdne", už několik týdnů je tam ten samý.
V kvízu Sex ve městě u otázky č. 2 je chyba, kde se nebere jako platná odpověď jméno ve tvaru Charlotte (ačkoliv je to právě takhle správně). Plná verze Charlotte York je v řešení označená jako správná. A jako akceptované jsou přitom označeny i verze Charlot a Charlott. WTF?
V kvízu Continuum je u této otázky nejasné, zda je jako odpověď požadováno jméno nebo příjmení Kieřina parťáka.
Obrázek
A rovnou ještě dotaz, jak lze rovnou do příspěvku vložit screenshot (z Lightshotu)?