Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Chcela by som nahlásiť zlý dátum premiéry novej série pre seriál Euforia a RuPaul's Drag Race: All Stars. Momentálne nie je ešte známy dátum preméry, ale dalo by sa to prehodiť aspoň na TBA, aby sa mi nezobrazovali vo watchliste?
Ahojte, druhá série seriálu Intelligence s Davidem Schwimmerem má premiéru až 17.6 né 8.6 jak mi ukazuje watchlist.
Jakub Jurák napsal(a):
Ahojte, druhá série seriálu Intelligence s Davidem Schwimmerem má premiéru až 17.6 né 8.6 jak mi ukazuje watchlist.
Ahoj, asi ne, už ji vidím venku komplet dostupnou.
ragelly napsal(a):
Ahoj, asi ne, už ji vidím venku komplet dostupnou.
Ahá, tak to se omlouvám. Zmátl mně totiž trailer kde se ke konci objevilo "streaming June 17" :)
Zdravím,
u serálu Family Law máte, že druhá série vychází 22.5.2023,ale ona celá vyšla 12.8.2022.
odkaz
nikkikikki3 napsal(a):
Zdravím,
u serálu Family Law máte, že druhá série vychází 22.5.2023,ale ona celá vyšla 12.8.2022.
odkaz
Opraveno, se nám tam přimíchala americká premiéra.
Při hodnocení seriálu Nautilus na mě vyskočila hláška o hodnocení před premiérou, ačkoliv je datum premiéry uvedeno 12. 6. 2024... ?
albatros05 napsal(a):
Při hodnocení seriálu Nautilus na mě vyskočila hláška o hodnocení před premiérou, ačkoliv je datum premiéry uvedeno 12. 6. 2024... ?
Opraveno. Tam trochu haprovala norská a světová premiéra.
Prosím u Chobotnice 9 opravit u obou epizoda na 1998 z roku 1993. Předem moc děkuji.