Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Co si myslíte? je lepší seriál? nebo film?
I když se někdy stane že se některý seriál zfilmuje a je lepší a naopak? co vy na to?
Tak to je otázka... Jde o to, jaký seriál a jaký film. Např. Když bych srovnávala telenovelu Divoká kočka a Piráty z Karibiku 1, určitě jsou lepší Piráti. Na druhou stranu, když budu srovnávat Čarodějky a Harryho Pottera (vyberte si, který díl) jsem zase pro Čarodějky. Prosím, připomeňte mi nějaký seriál, který byl zfilmován. Nemůžu si vzpomenout...
dobrá otázka, podľa mňa to záleží na typu filmu, napríklad pri historickom seriály, môžu danú tematiku viac rozobrať ako pri filme, podľa mňa nie je na škodu, keď k dobrému a populárnemu seriálu natočia nejaký ten film
Nera napsal(a):
Prosím, připomeňte mi nějaký seriál, který byl zfilmován. Nemůžu si vzpomenout...
Zatím si vzpomínám jen na Sipsonovic rodinku a Transformery, ti se dočkali filmu docela nedávno. Co se týče těch plánovaných filmů, tak už se hodně dlouho mluví o Dallasu. Pak se vlastně ještě plánuje film k animáku ThurderCats (nebo tak nějak se to jmenuje) a snad nějaký ten seriál typu Pokémon, Digimon a spol.
Tak pokud hledáte film a seriál stejného názvu a podobného děje, jednoznačně mě hned napadla Hvězdná brána. Seriál byl natočen jako volné pokračování filmu a musím říct, že seriálová StarGate je v mnoha ohledech lepší :) I když film je naopak zase kultovní záležitostí pro fanoušky sci-fi (tak jako vlastně v dnešní době i seriál) ...
Furiant napsal(a):
Tak pokud hledáte film a seriál stejného názvu a podobného děje, jednoznačně mě hned napadla Hvězdná brána. Seriál byl natočen jako volné pokračování filmu a musím říct, že seriálová StarGate je v mnoha ohledech lepší :) I když film je naopak zase kultovní záležitostí pro fanoušky sci-fi (tak jako vlastně v dnešní době i seriál) ...
Souhlasím, Hvězdná brány jako seriál se mi určitě líbila víc než film
konz napsal(a):
Souhlasím, Hvězdná brány jako seriál se mi určitě líbila víc než film
Jojo, hlavně začátek, když všechno nové objevovali... Poslední řady s "Oráji" sice nebyly špatné, dalo se na ně koukat, ale už to nebylo ono... tím už se dostáváme k diskuzi o SG, takže to v tomto tématu utínám :D
taky byl ztracený svět, nejdřív film (podle mně lepší) potom seriál(trošku telenveloidního typu)
No jo, já jsem tele! Vůbec mi to nedošlo! Díky :-)
Zajímavé by bylo udělat seriál podle nějaké větší knihy, nemusel by být třeba na 5 řad, ale je to lepší než osekat většinu dobrých věcí do 2-3-hodinového filmu (Harry Potter:) ). Teď zrovna nevím, ale neexistuje už něco takového?