Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dale treba Akta X - ten film si ale uz moc nepamatuju (mimochodem, zacali tocit ted ruhej Akta X film). Pak Futurama (tomu to imho uskodilo, ten prvni film je hroznej). Brzo bude v kinech filmovej Sex ve meste, ale serial neznam. U Simpsonu se film urcite povedl. Family Guy ma taky nakej film, ale to neni zas tak plnohodnotnej pocin. Urcite jeste rada dalsich.
scr00chy napsal(a):
Dale treba Akta X - ten film si ale uz moc nepamatuju (mimochodem, zacali tocit ted ruhej Akta X film). Pak Futurama (tomu to imho uskodilo, ten prvni film je hroznej). Brzo bude v kinech filmovej Sex ve meste, ale serial neznam. U Simpsonu se film urcite povedl. Family Guy ma taky nakej film, ale to neni zas tak plnohodnotnej pocin. Urcite jeste rada dalsich.
Ohledně té Futuramy, myslíš Benderovu velkou ránu?
Logan napsal(a):
Ohledně té Futuramy, myslíš Benderovu velkou ránu?
Co je to za překlad probůh? :) Jo, to je to, co myslím.
scr00chy napsal(a):
Co je to za překlad probůh? :) Jo, to je to, co myslím.
To se omlouvám, ale je to jediný název, jaký znám. Ale to se divím, mě se to vcelku i líbilo. Byť ne humorem, ale vážností, pokud to jde vůbec k Futuramě napsat...
konz napsal(a):
Co si myslíte? je lepší seriál? nebo film?
I když se někdy stane že se některý seriál zfilmuje a je lepší a naopak? co vy na to?
Mnohdy se stane, že seriál je o dost horší než film, ale třeba u Hvězdný brány to je naopak. Seriál je naprosto bombastickej, film samotný už není tak dobrý.
Stejně by bylo dobré pro srovnání udělat film podle nějaké knihy, a uplně přesně podle te knihy udělat třeba seriál.
Vsadil bych se že seriál by mohl být lepší, protože by se dalo všecko krásně roztáhnout, a ne to nacpat do 2 až 3 hodin a většinu věcí vynechat...
konz napsal(a):
Stejně by bylo dobré pro srovnání udělat film podle nějaké knihy, a uplně přesně podle te knihy udělat třeba seriál.
Vsadil bych se že seriál by mohl být lepší, protože by se dalo všecko krásně roztáhnout, a ne to nacpat do 2 až 3 hodin a většinu věcí vynechat...
Jo, něco takového už jsem tady psal. Seriál by byl z celé knihy, tak by to lépe vystihl.
Katka Bošková napsal(a):
Mnohdy se stane, že seriál je o dost horší než film, ale třeba u Hvězdný brány to je naopak. Seriál je naprosto bombastickej, film samotný už není tak dobrý.
To už je věc názoru...
KooNY napsal(a):
No já nevím, podle mě by sice seriál vystihl knihu lépe než film, ale podle mě kniha je kniha...
Kniha na tom bude vždy lépe než seriál, či film. Kniha těží z naší fantazie, takže má otevřenější možnosti. Oproti tomu seriál a film už představuje definitivní podobu, má pouze omezené prostředky. Kdyby byl seriál přesně podle knihy, umřel bych u něj nudou, protože příběh by se vysloveně vlekl...
DarK napsal(a):
Zajímavé by bylo udělat seriál podle nějaké větší knihy, nemusel by být třeba na 5 řad, ale je to lepší než osekat většinu dobrých věcí do 2-3-hodinového filmu (Harry Potter:) ). Teď zrovna nevím, ale neexistuje už něco takového?
Nejsem si jistá, ale myslím že podle knihy jsou Čarodějnice školou povinné.