Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Kniha na tom bude vždy lépe než seriál, či film. Kniha těží z naší fantazie, takže má otevřenější možnosti. Oproti tomu seriál a film už představuje definitivní podobu, má pouze omezené prostředky. Kdyby byl seriál přesně podle knihy, umřel bych u něj nudou, protože příběh by se vysloveně vlekl...
Souhlasím, ale pokud se vezme film vs. seriál, seriál by to lépe vystihl.
U mě vedou rozhodně filmy. Už jen protože je to celistvý objekt a já nemusim čekat na další díl, řadu. Můj názor jednoznačně utvrzuje stávka scénáristů. Z nějaký 8-10 seriálů, který mám rozkoukáno jich hned několik ohlásilo konec, aniž by byl ukončen příběh. To mě dokonale vytočilo.
Oboje. Oboje má něco do sebe
AdiegoA napsal(a):
U mě vedou rozhodně filmy. Už jen protože je to celistvý objekt a já nemusim čekat na další díl, řadu. Můj názor jednoznačně utvrzuje stávka scénáristů. Z nějaký 8-10 seriálů, který mám rozkoukáno jich hned několik ohlásilo konec, aniž by byl ukončen příběh. To mě dokonale vytočilo.
to je prave to riziko a to me bavi... budou? nebudou? kdy? jaky? a muzu se divat prave na to, na co mam naladu. a je to tak akorat dlouhy treba k obedu nebo jako mala prestavka mezi ucenim (ted myslim takovy ty dvacetiminutovy kousky)
Pavlus napsal(a):
to je prave to riziko a to me bavi... budou? nebudou? kdy? jaky? a muzu se divat prave na to, na co mam naladu. a je to tak akorat dlouhy treba k obedu nebo jako mala prestavka mezi ucenim (ted myslim takovy ty dvacetiminutovy kousky)
Jo, tohle taky používám, když mi jde učení na bednu, dám si díl, dva nějakýho sitcomu a můžu jet dát.
AdiegoA napsal(a):
Jo, tohle taky používám, když mi jde učení na bednu, dám si díl, dva nějakýho sitcomu a můžu jet dát.
jo no přesně, taky tak. I když zase třeba na film si můžu udělat pohodlí, robalit chipsy, otevřít pivko, rozvalit s ena posteli a čučet a hned vím všechno, ale zase u seriálu se zase tak dlouho nezdržím, a délka (průměr 45 až 60 mint) je zas ideální v týdnu.
Tak že bych to dal tak na 50 - 50
Nedá se říct co je lepší jestli film nebo seriál. Každý má své a proti. Třeba Hvězdná brána se povedla jak film tak i seriál. Já mám ráda oboje. Co ale nesnáším je když vezmou film a ,,rozstříhaj" ho na několik dílů např. snowborďáci nebo maharal. To je strašný!
taky dobra otazka...jak kdy...protoze se na film muzes kouknout jen jednou , jinak musis sledovat vsechny dily...ale zase simpsonovi sou lepsi jako serial a ne jako film...
184268 napsal(a):
taky dobra otazka...jak kdy...protoze se na film muzes kouknout jen jednou , jinak musis sledovat vsechny dily...ale zase simpsonovi sou lepsi jako serial a ne jako film...
Ty jako Simpsonovi jsou hodne v klidu jako seriál a ten film je taky bomba
konz napsal(a):
Ty jako Simpsonovi jsou hodne v klidu jako seriál a ten film je taky bomba
To souhlasím. Z filmu jsem měl strach, ale v kině jsem smíchy nemohl chodit...