Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
To souhlasím. Z filmu jsem měl strach, ale v kině jsem smíchy nemohl chodit...
Spiše sedět ne?;-) jinak film se mi taky hodně líbil
konz napsal(a):
Spiše sedět ne?;-) jinak film se mi taky hodně líbil
Sedět taky, ale když jsme z kina odcházeli, tak jsem se musel držet. To jsme se s kamarádem chechtali ještě v tramvaji a ostatní nás měli za exoty, páč nevěděli, čemu se tlemíme...
Logan napsal(a):
Sedět taky, ale když jsme z kina odcházeli, tak jsem se musel držet. To jsme se s kamarádem chechtali ještě v tramvaji a ostatní nás měli za exoty, páč nevěděli, čemu se tlemíme...
jo to se mi taky stalo. Film byl opravdu výbornej...
konz napsal(a):
jo to se mi taky stalo. Film byl opravdu výbornej...
Ono je těžké se rozhodnout, pokud je obojí stejně kvalitní. Ale spíš dávám přednost filmům...
Logan napsal(a):
Ono je těžké se rozhodnout, pokud je obojí stejně kvalitní. Ale spíš dávám přednost filmům...
jo no. I když i seriály maj své plus. Ale Filmy bych řekl že si drží takovou tu... nevím přesně co ale vím co to je:-)
konz napsal(a):
jo no. I když i seriály maj své plus. Ale Filmy bych řekl že si drží takovou tu... nevím přesně co ale vím co to je:-)
Atmosféra je to slovo, co hledáš...
Logan napsal(a):
Atmosféra je to slovo, co hledáš...
No třeba, ale myslel jsem trošku jiné.Ale i to se tam hodí
konz napsal(a):
No třeba, ale myslel jsem trošku jiné.Ale i to se tam hodí
Tohle je asi nerozřešitelná otázka. Záleží na vkusu i na čase. Já moc nestíhám sledovat seriály, které bych chtěl, pokud je tedy nemám na dvd...
Logan napsal(a):
Tohle je asi nerozřešitelná otázka. Záleží na vkusu i na čase. Já moc nestíhám sledovat seriály, které bych chtěl, pokud je tedy nemám na dvd...
Jo no. Na film si zajdeš buď do kina, nebo si ho pustíš na dvdčku, ale seriál. Jak ti uteče jeden díl tak jsi v dupě bo nevíš co tam bylo
konz napsal(a):
Jo no. Na film si zajdeš buď do kina, nebo si ho pustíš na dvdčku, ale seriál. Jak ti uteče jeden díl tak jsi v dupě bo nevíš co tam bylo
Tohle mě štvalo u Městečka Twin Peaks. Ale je pravda, že seriál na dvd je super věc...