Diskuzní fórum

Seriály vs. Filmy

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 1. 2008 / 21:07:50 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Tohle mě štvalo u Městečka Twin Peaks. Ale je pravda, že seriál na dvd je super věc...

to teda je. Někdy bych i řekl že seriál ale na DVD je lepší než některý film.

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
23. 1. 2008 / 21:16:33 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

to teda je. Někdy bych i řekl že seriál ale na DVD je lepší než některý film.

Třeba Red Dwarf a Sipmsonovi, páč ty mám...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
23. 1. 2008 / 21:18:37 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Třeba Red Dwarf a Sipmsonovi, páč ty mám...

Tak Red Dwarf neznám, ale Simpsonovic rodinku mám taky několik dílu na dvd. Vždycky když je nějaká blbá nálada tak si je pustím a směju se. Dobrej uklidňovák

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
23. 1. 2008 / 21:35:32 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Tak Red Dwarf neznám, ale Simpsonovic rodinku mám taky několik dílu na dvd. Vždycky když je nějaká blbá nálada tak si je pustím a směju se. Dobrej uklidňovák

Neznáš Červeného trpaslíka??? Kacíř!!! Upálit...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
184268
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
23. 1. 2008 / 21:36:16 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

tomu bych i věřil...

Simpsonovi: Ředitel školy
konz
23. 1. 2008 / 21:37:23 (před 16 roky)
off
184268 napsal(a):

tomu bych i věřil...

Věř...

184268
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
23. 1. 2008 / 21:38:30 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Věř...

věřim :-)

Simpsonovi: Ředitel školy
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 1. 2008 / 21:38:36
konz
23. 1. 2008 / 21:40:05 (před 16 roky)
off
184268 napsal(a):

věřim :-)

Bych ti radil;-)

Logan
23. 1. 2008 / 22:00:33 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Bych ti radil;-)

Nevěřím

konz
23. 1. 2008 / 22:05:34 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Nevěřím

Věř čemu chceš. Ale tomu věř určitě, jak tomu nebudš věřit, tak tomu musíš nevěřit, ale jestli tomu trochu věříš, tak to znamená že tomu až tak něvěříš. Tak že je jen na tobě jestli tomu věřit budeš a nebo budeš přinucen...