Diskuzní fórum

Seriály vs. Filmy

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
23. 1. 2008 / 22:06:43 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Věř čemu chceš. Ale tomu věř určitě, jak tomu nebudš věřit, tak tomu musíš nevěřit, ale jestli tomu trochu věříš, tak to znamená že tomu až tak něvěříš. Tak že je jen na tobě jestli tomu věřit budeš a nebo budeš přinucen...

Tak tohle už je seriál Věřte nevěřte...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 1. 2008 / 22:10:03 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Tak tohle už je seriál Věřte nevěřte...

taky mám takovej pocit...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
23. 1. 2008 / 22:12:30 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

taky mám takovej pocit...

Takže radši už zanecháme OT :-)

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
23. 1. 2008 / 22:14:29 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Takže radši už zanecháme OT :-)

jn.
Nechápu jak někdo třeba může říct že seriál je blbost a nedá se srovnávat s filmem, že v seriálu nemůžou být pořádné akční scény. ( to se mi fakt stalo. říkal to takovej jeden debi-ek)

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
23. 1. 2008 / 22:40:39 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

jn.
Nechápu jak někdo třeba může říct že seriál je blbost a nedá se srovnávat s filmem, že v seriálu nemůžou být pořádné akční scény. ( to se mi fakt stalo. říkal to takovej jeden debi-ek)

Všechno je jen o názoru, ale já sám bych se do takového rozlousknutí nepustil. On film i seriál má toho společného dost...

konz
24. 1. 2008 / 14:21:54 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Všechno je jen o názoru, ale já sám bych se do takového rozlousknutí nepustil. On film i seriál má toho společného dost...

to jo. Společného hodně a přitom každé jinačí...

Verik
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
15. 2. 2008 / 14:00:54 (před 16 roky)
off

někdy je lepší seriál a někdy zase film. tak

Všechno je na osudu. By Verik :)
Frikeas
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
16. 2. 2008 / 15:04:02 (před 16 roky)
off

Je to docela těžké si vybrat.Obojí je dobré a ráda se podívám jak na seriál tak na film.Prostě je těžké si vybrat.

Frikeas jméno mé...Sedmý apokalyptický jezdec...šílený lev...a asi bych si to měla už změnit na něco jiného, tak až najdu pohledný avatar tak jdu do změny
DRAGON
17. 3. 2008 / 12:58:26 (před 16 roky)
off

Najde sa občas aj taký seriál ktorý je lepší ako film

"Did I ever tell you the definition of Insanity? Insanity is doing the exact same f***ing thing over and over and over again, expecting, s**t to change. That is crazy!" Vaas (Far Cry 3)
Yukari
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
22. 3. 2008 / 02:05:39 (před 16 roky)
off

Jednoznačne mám radšej seriály, tie na pokračovanie ale aj tie, pri ktorých musíte rozmýšľať, či to nie je náhodou nejaký iný seriál s rovnakým obsadením sú úžasné. Ani dobrým filmom sa nedá pohrdnúť, no postavy v seriáloch si lepšie obľúbim.

Everyone has a purpose in life. Perhaps yours is watching television. - David Letterman