Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
Věř čemu chceš. Ale tomu věř určitě, jak tomu nebudš věřit, tak tomu musíš nevěřit, ale jestli tomu trochu věříš, tak to znamená že tomu až tak něvěříš. Tak že je jen na tobě jestli tomu věřit budeš a nebo budeš přinucen...
Tak tohle už je seriál Věřte nevěřte...
Logan napsal(a):
Tak tohle už je seriál Věřte nevěřte...
taky mám takovej pocit...
konz napsal(a):
taky mám takovej pocit...
Takže radši už zanecháme OT :-)
Logan napsal(a):
Takže radši už zanecháme OT :-)
jn.
Nechápu jak někdo třeba může říct že seriál je blbost a nedá se srovnávat s filmem, že v seriálu nemůžou být pořádné akční scény. ( to se mi fakt stalo. říkal to takovej jeden debi-ek)
konz napsal(a):
jn.
Nechápu jak někdo třeba může říct že seriál je blbost a nedá se srovnávat s filmem, že v seriálu nemůžou být pořádné akční scény. ( to se mi fakt stalo. říkal to takovej jeden debi-ek)
Všechno je jen o názoru, ale já sám bych se do takového rozlousknutí nepustil. On film i seriál má toho společného dost...
Logan napsal(a):
Všechno je jen o názoru, ale já sám bych se do takového rozlousknutí nepustil. On film i seriál má toho společného dost...
to jo. Společného hodně a přitom každé jinačí...
někdy je lepší seriál a někdy zase film. tak
Je to docela těžké si vybrat.Obojí je dobré a ráda se podívám jak na seriál tak na film.Prostě je těžké si vybrat.
Najde sa občas aj taký seriál ktorý je lepší ako film
Jednoznačne mám radšej seriály, tie na pokračovanie ale aj tie, pri ktorých musíte rozmýšľať, či to nie je náhodou nejaký iný seriál s rovnakým obsadením sú úžasné. Ani dobrým filmom sa nedá pohrdnúť, no postavy v seriáloch si lepšie obľúbim.