Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nera napsal(a):
Tak to je otázka... Jde o to, jaký seriál a jaký film. Např. Když bych srovnávala telenovelu Divoká kočka a Piráty z Karibiku 1, určitě jsou lepší Piráti. Na druhou stranu, když budu srovnávat Čarodějky a Harryho Pottera (vyberte si, který díl) jsem zase pro Čarodějky. Prosím, připomeňte mi nějaký seriál, který byl zfilmován. Nemůžu si vzpomenout...
Niekedy sa na to trochu zabúda, ale aj z Aktov X sa stal film. Na 25. júna 2008 (aspoň myslím) sa plánuje premiéra pokračovania prvého filmu
Jak kdy. Filmy jsou samozřejmě taky skvělé, ale pro seriály už mám odmalička velkou slabost =)
Určitě seriály! Filmy mě až tak nelákají, ale za to seriály až moc ;)
Mám radši filmy. Nevzniká na nich taková závislost ;-) a spíš si udržej kvalitu...
To je dost těžký…jestliže se povede seriál i film tak se kouknu ráda na obojí. Když mě seriál omrzí tak přestanu a když se mi nelíbí film tak vím, že se na něj už příště dívat nebudu ;-)
Já mám ráda oboje, seriály i filmy mají něco do sebe a navíc jsou točeny jinak, takže bohužel si vybrat nemůžu. Prostě oboje jsou super.:o)
já dávám přednost raději seriálům, ale některé filmy taky mají něco do sebe... Takže podle toho jaký žánr..
Pokud film či seriál ve mě vyvolá takový pocit že mi naskočí husí kůže nebo mě je do breku tak na tom nesejde. Ale u seriálů je to možná mírně hlubší protože u něj stráví člověk o hodně více času, např battlestar galactica mě na konci uplně dojala, ale stejně tak i film Marley and me nebo 7 pounds. Důležitá je prostě kvalita.
Rozhodně mám raději Seriály.. Neříkám že se na Filmy nedívám, ale Seriály sleduju asi 5x více. V seriálu se většinou nemusí zvykat na nové Postavy, kdežto co film - Nové prostředí, Postavy, Herci a navíc jsou jich Milióny.
Souhlasím s posledním příspěvkem. U filmu nikdy nevím, co od něj můžu čekat, jaký nakonec bude. U seriálu mám naopak jistotu, na co se budu ještě dlouho dívat a že mě to bude bavit. Vždycky jsem nesnášela chození do kina se školou, většina filmů vůbec není pro mě.
Mám ráda do hloubky vykreslené postavy, ve filmech na to není čas ani prostor.