Diskuzní fórum

Seriály vs. Filmy

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

DRAGON
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 4. 2010 / 11:30:53 (před 14 roky)
off

Ja tiez mam radsej serialy ako filmy. Ak si navyse nejaky serial oblubim tak sa mi zapacia aj postavy zatial co u filmu ak sa mi zapacia postavy tak musim len cakat ze ci vobec natocia druhy filmy alebo nie zatial co u serialu mam aspon istotu jednej serie.

"Did I ever tell you the definition of Insanity? Insanity is doing the exact same f***ing thing over and over and over again, expecting, s**t to change. That is crazy!" Vaas (Far Cry 3)
ASannik
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
9. 6. 2010 / 17:01:15 (před 14 roky)
off

Toto se nedá srovnat podle mě.Seriály na sebe pokračují ale k filmům už se musí udělat další díly.

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
10. 6. 2010 / 06:59:18 (před 14 roky)
off

asik oboje rovnako.seriály aj filmy milujem a neviem si predstaviť,že by v mojom živote neboli =D

Gallifrey fall no more!
Skramy
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
13. 6. 2010 / 17:26:52 (před 14 roky)
off
DarK napsal(a):

Zajímavé by bylo udělat seriál podle nějaké větší knihy, nemusel by být třeba na 5 řad, ale je to lepší než osekat většinu dobrých věcí do 2-3-hodinového filmu (Harry Potter:) ). Teď zrovna nevím, ale neexistuje už něco takového?

Třeba takovej Dexter je dělanej podle knihy nebo True blood a oba jsou to skvělý seriály

Alex Hell
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
25. 6. 2010 / 20:00:38 (před 14 roky)
off

Některé seriály jsou mnohem lepší než filmy -jeden příklad za všechny MASH -film sice dob rej, celkem realistickej, ale proboha na to jak je to dlouhý žalostně málo vtipu, zato seriál a Alanem Aldou je vtipem přímo nabitej a řezničiny, která je opravdu vidět minimum.
Na druhou stranu seriály se někdy strašně vlečou a cpou tam všelijaké sestřihy z minulých dílů a děj schválně zašmodrchávají. Někdy si člověk řekne, že aspoň toho je víc, někdy je to nesnesitelné.

Tonight we'll dine in HELL!
helencek
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
25. 6. 2010 / 22:41:52 (před 14 roky)
off

serialy a pozerám ich naozaj veľa a rozne žánre,filmy už vobec nestíham,čo je mi aj ľúto

ajjjj11
Uživatel od první verze | Cool level: 2 | Jake Harper
3. 8. 2010 / 18:11:18 (před 14 roky)
off

Těžko říct,já koukám filmy i seriály témněř narovnako. Seriály sou skvělé ale bez filmů by to bylo těžké.

Hoktar
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
4. 8. 2010 / 23:26:17 (před 14 roky)
off

určitě seriály trvá delší dobu je shlídnout a je vnich vetší sranda (většinou)

Elkis
Uživatel od první verze | Cool level: 47 | James May
4. 8. 2010 / 23:31:56 (před 14 roky)
off

Filmy nemusím čekat na další díl (teda většinou) :)

bla bla bla
leffo
Uživatel od první verze | Cool level: 2 | Jake Harper
10. 8. 2010 / 08:19:11 (před 14 roky)
off

Nevím, z nějakého důvodu mám rozhodně raději seriály než filmy. V seriálech se můžu hlouběji seznámit s postavami, v podstatě sdílet jejich život, pokud ten seriál nadchne a celé se to pak pro mě stane osobní záležitostí...u filmu si moc vztah k postavám nevytvořím...ovšem koukání na seriály je nejspíš časově náročnější a navíc seriály zaberou na DVDčkách mnohem víc místa :P ...každopádně se pořád přikláním k seriálům...