Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ja tiez mam radsej serialy ako filmy. Ak si navyse nejaky serial oblubim tak sa mi zapacia aj postavy zatial co u filmu ak sa mi zapacia postavy tak musim len cakat ze ci vobec natocia druhy filmy alebo nie zatial co u serialu mam aspon istotu jednej serie.
Toto se nedá srovnat podle mě.Seriály na sebe pokračují ale k filmům už se musí udělat další díly.
asik oboje rovnako.seriály aj filmy milujem a neviem si predstaviť,že by v mojom živote neboli =D
DarK napsal(a):
Zajímavé by bylo udělat seriál podle nějaké větší knihy, nemusel by být třeba na 5 řad, ale je to lepší než osekat většinu dobrých věcí do 2-3-hodinového filmu (Harry Potter:) ). Teď zrovna nevím, ale neexistuje už něco takového?
Třeba takovej Dexter je dělanej podle knihy nebo True blood a oba jsou to skvělý seriály
Některé seriály jsou mnohem lepší než filmy -jeden příklad za všechny MASH -film sice dob rej, celkem realistickej, ale proboha na to jak je to dlouhý žalostně málo vtipu, zato seriál a Alanem Aldou je vtipem přímo nabitej a řezničiny, která je opravdu vidět minimum.
Na druhou stranu seriály se někdy strašně vlečou a cpou tam všelijaké sestřihy z minulých dílů a děj schválně zašmodrchávají. Někdy si člověk řekne, že aspoň toho je víc, někdy je to nesnesitelné.
serialy a pozerám ich naozaj veľa a rozne žánre,filmy už vobec nestíham,čo je mi aj ľúto
Těžko říct,já koukám filmy i seriály témněř narovnako. Seriály sou skvělé ale bez filmů by to bylo těžké.
určitě seriály trvá delší dobu je shlídnout a je vnich vetší sranda (většinou)
Filmy nemusím čekat na další díl (teda většinou) :)
Nevím, z nějakého důvodu mám rozhodně raději seriály než filmy. V seriálech se můžu hlouběji seznámit s postavami, v podstatě sdílet jejich život, pokud ten seriál nadchne a celé se to pak pro mě stane osobní záležitostí...u filmu si moc vztah k postavám nevytvořím...ovšem koukání na seriály je nejspíš časově náročnější a navíc seriály zaberou na DVDčkách mnohem víc místa :P ...každopádně se pořád přikláním k seriálům...