Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
mno ze zdejších odpovědí se dá říct, že řekl. to samé ten screenshot...
hele a v kolik hodin(ve středu)?
Sal3m napsal(a):
hele a v kolik hodin(ve středu)?
večer, kolem osmé hodiny (velmi pravděpodobně)...
Mě by jako zajímalo, co tady všichni ve středu čekáte? Se nic nestane, já teda o ničem nevím...
Ten screen je nějak divně rozostřenej, moc nadějí bych tomu nedával, nebude to spíš nějaký podzimní Apríl? (i když ten vychází na sobotu) :)
Hlavně do té nové grafiky zabudujte možnosti procházení stránek v diskuzi i nahoře, abych nemusel vždycky rolovat dolů. A těším se :-D
Kalamancharo napsal(a):
Hlavně do té nové grafiky zabudujte možnosti procházení stránek v diskuzi i nahoře, abych nemusel vždycky rolovat dolů. A těším se :-D
Proč potřebuješ stránkování nahoře? Buď čtu postupně a to vždycky doskroluju dolů, nebo rovnou přecházím na poslední stránku pomocí přímých linků...
Nenapadá mě situace, kdy je potřeba nahoře... Ale když mi takovou smysluplnou situaci popíšeš, tak s tím nemám problém to sem doplnit.
BTW jinak fungují access keys (ALT + SHIFT + D - následující stránka / ALT + SHIFT + P předchozí stránka).
Fruiko napsal(a):
Proč potřebuješ stránkování nahoře? Buď čtu postupně a to vždycky doskroluju dolů, nebo rovnou přecházím na poslední stránku pomocí přímých linků...
Nenapadá mě situace, kdy je potřeba nahoře... Ale když mi takovou smysluplnou situaci popíšeš, tak s tím nemám problém to sem doplnit.
BTW jinak fungují access keys (ALT + SHIFT + D - následující stránka / ALT + SHIFT + P předchozí stránka).
Musím se omluvit, všiml jsem si až teď, že lze z titulky skočit až na konec. Ještě dnes dopoledne jsem to listoval :)
Ještě jsem si vzpomněl a jelikož nevím, kam jinam to poslat, píšu sem:
Mám tip na velice zajímavou web-aplikaci, která by si dle mého na SZ zasloužila článek. Jde o službu Myepidoes.com, což je databáze zahraničních seriálů, kdy si můžete vytvořit seznam již viděných, ale i sledovaných seriálů, z nich si nechat vytvořit signaturu s jejich seznamem (na fóra atd.) - má např.: ZDE - jsou zde už i dávno zhlédnuté seriály, já si nezatrhávám, jakou epizodu už jsem viděl atd. Ale ta možnost tu je.
Výhodou je, že je uživateli vytvořen individuální TV program, kdy vidí vysílací časy nejbližších epizod jím vybraných seriálů + největší plus této aplikace: vytvoření rss zdrojů, jimiž je uživatel informován, že epizoda jeho seriálu byla dnes odvysílána, bude zítra atd. Těch možností je strašně moc. Pro ty, co mají seriálů víc, jde o přehledný seznam, co si v ten den stáhnout atd., aby nezapomněli...
Strašně dlouho jsem něco takového hledal, i na Edně, i zde ... ale uspokojilo mě až toto :)